Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Προσλήψεις Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2010-2011

Από το Υπουργείο Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2010-11 προσλαμβάνονται 1.072 εκπαιδευτικοί ως αναπληρωτές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των κλάδων ΠΕ01.00, ΠΕ02.00, ΠΕ03.00, ΠΕ04.01, ΠΕ04.02, ΠΕ04.04, ΠΕ17.02, ΠΕ17.03, ΠΕ17.06, ΠΕ17.07 και Π34 για τα σχολεία Γενικής Παιδείας και των κλάδων ΠΕ16.01, ΠΕ16.02, ΠΕ17.14 και ΤΕ16 με μουσική ειδίκευση για τα Μουσικά σχολεία.
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στους προϊσταμένους των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από 5 μέχρι 7 Οκτωβρίου 2010.

Για τον πίνακα των αναπληρωτών πατήστε εδώ.

sexy foto της Ελίνα Μπεκάκου Big Brother

Sexy κι όποιος αντέξει είναι η Ελίνα Μπεκάκου, η οποία μπήκε χθες στο σπίτι του "Big Brother"! Η χορεύτρια έχει πλούσιο… καυτό φωτογραφικό υλικό στο ενεργητικό της, ενώ κάθε της εμφάνιση αποτελούσε πάντα hot spot για τον αντρικό (κυρίως) πληθυσμό!

Περισσότερες ΕΔΩ

Ενόπλη ληστεία σε τράπεζα στο Άργος , με τραυματία αστυνoμικό

Πανικός λίγο μετά τις 08.00 και άγρια καταδίωξη των κακοποιών - Στο νοσοκομείο ο άτυχος αστυνομικός...

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αδίστακτοι κακοποιοί μπήκαν σε τραπεζικό υποκατάστημα που βρίσκεται στην οδό Καρπετοπούλου. Ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και βούτηξαν χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο. Η αστυνομία όμως πρόλαβε τους δράστες τη στιγμή που έφευγαν και ακολούθησε άγρια καταδίωξη...

Κάποια στιγμή και ενώ το αυτοκίνητο των δραστών, είχε πίσω του δύο περιπολικά, ένας από τους ληστές έβγαλε το χέρι του από το παράθυρο και πυροβόλησε προς το μέρος των περιπολικών. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί στο χέρι ένας από τους αστυνομικούς, που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Η καταδίωξη συνεχίζεται με την αστυνομία να έχει στήσει μπλόκα σε κεντρικούς δρόμους και εξόδους της πόλης...

www.newsIt.gr

Κυνηγός σκότωσε από λάθος το φίλο του στην Πέλλα

Τραγωδία στην Φλαμουριά της Πέλλα όταν 55χρονος κυνηγός πυροβόλησε τον φίλο του που κηνυγούσαν μαζί νομίζοντας ότι ήταν θήραμα μέσα στους θάμνους

Ξεκινούν οι ηλεκτρονικές μετεγγραφές φοιτητών 4 - 20 Οκτωβρίου

Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις µετεγγραφών για τους φοιτητές θα μπορούν να υποβληθούν από σήμερα 4 Οκτωβρίου έως και τις 20 στην ιστοσελίδα www.metegrafes.minedu.gov.gr.
Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρούν ολόκληρη την εγκύκλιο στην ιστοσελίδα του υπουργείου www.minedu.gov.gr.
Related Posts with Thumbnails