Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Η παραλία της Ζαχάρως η μεγαλύτερη στην Ελλάδα

Η Ελλάδα φημίζεται για τις πολλές και υπέροχες παραλίες της. Χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο επιλέγουν τις ελληνικές θάλασσες για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Πού βρίσκεται όμως η μεγαλύτερη σε έκταση παραλία της χώρας;
Η απάντηση είναι... στη Ζαχάρω του Νομού Ηλείας σύμφωνα με τη Google Earth.
Στην παραλία έχει δοθεί η μπλε σημαία για τα καθαρά νερά της.
www.newsbeast.gr

Τραγικός θάνατος 56χρονου στην Φοινικούντα πνίγηκε στο βόθρο του ξενοδοχείου του

Τραγικό θάνατο βρήκε 56χρονος επιχειρήματίας στην Φοινικούντα στην προσπάθεια του να επισκευάσει μηχάνημα άντλησης υγρών αποβλήτωνστο ξενοδοχείου του. Από ότι φαίνεται έχασε την ισορροπία του και έπεσε μέσα στο φρεάτιο όπου και έχασε την ζωή του.

Καραντίνα στο αίμα από τον ιό του Δυτικού Νείλου

Στα 32 ανέρχονται τα άτομα στα οποία ταυτοποιήθηκε ότι φέρουν τον ιό του Δυτικού Νείλου. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και ένας ανήλικος, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λοιμωδών της Θεσσαλονίκης. Όπως ανακοίνωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου η κατάσταση της υγείας του παιδιού είναι καλή.
Την ίδια στιγμή, σε φάση αιμοεπαγρύπνησης εισέρχεται η χώρα έπειτα από τα.... απανωτά κρούσματα μόλυνσης κατοίκων της Μακεδονίας με τον ιό του Δυτικού Νείλου. Απαγορεύτηκε η χρήση του αίματος που συλλέχθηκε τις τελευταίες δύο εβδομάδες από τις «μολυσμένες» με τον ιό του Δυτικού Νείλου περιοχές της Βορείου Ελλάδας, μέχρι να γίνει και μοριακός έλεγχος του αίματος. Επιπλέον, μπαίνουν σε «καραντίνα» 28 ημερών οι αιμοδότες που διαμένουν ή και επισκέφθηκαν αυτές τις περιοχές.

πηγη: protothema.gr
Related Posts with Thumbnails