Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ..... ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ....

Παραθέτουμε ένα απόσπασμα απο το σημερινό "Εθνος" το οποίο μεταφέρει ανακοίνωση του Ερυθρου Σταυρού ....

"Στη ίδια πόλη, τη Ζεϊτούν, οι γιατροί του Ερυθρού Σταυρού ανακάλυψαν την περασμένη Πέμπτη σε σπίτι αβοήθητα τέσσερα παιδιά δίπλα στα πτώματα των μητέρων τους και στο διπλανό δωμάτιο τραυματίες να κείτονται κοντά σε 12 πτώματα. «Ογδόντα μέτρα από τη σκηνή της φρίκης οι ισραηλινές δυνάμεις είχαν στρατοπεδεύσει», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ερυθρού Σταυρού. "......

Τακλιν της αστυνιμίας σε αλβανο ποδοσφαιριστή που ειχε ρημάξει στις ληστείες τις τράπεζες της Μεσσηνίας ....και αλλού

Ένας Αλβανός ποδοσφαιριστής 21 ετών, ο οποίος έχει παίξει μπάλα σε ομάδες της επαρχίας, είναι ο ληστής τραπεζών τόσο στη Μεσσηνία όσο και σε άλλες περιοχές της χώρας. ΄

Όπως είναι φυσικό οι πολλές ντρίμπλες δεν βγαίνουν πάντα και αυτή την φορά το τάκλιν της αστυνομίας ήταν αποτελεσματικό καθώς συνελήφθη στην Αθήνα και σύμφωνα με την Αστυνομία είναι αυτός που
  • τον Ιούλιο του 2008, με την απειλή όπλου, άρπαξε 30.000 ευρώ από την ΑΤΕ Bank στην Κεντρική Αγορά της Καλαμάτας

  • το Σεπτέμβριο πήρε 25.000 ευρώ από την ΑΤΕ Bank στο Πεταλίδι

  • τον Οκτώβριο 12.000 ευρώ από την Εμπορική στο κέντρο της Καλαμάτας.

με δύο ακόμη νεαρούς συνεργούς του που συνελήφθησαν από την Αστυνομία, είχαν ληστέψει τράπεζες

  • στην Αμάρυνθο Ευβοίας,

  • στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας

  • στην Κόρινθο.

2-1 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ

ΜΕ 2-1 ΕΠΙΚΡΆΤΗΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΠΕΝΑΛΝΤΥ ΣΤΟ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ


ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-3

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΣ 2-0

ΣΤΟ 3% Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ

Οι Δημοσκοπήσεις των Κυριακάτικων εφημερίδων












Καταλληλότερος: Καραμανλής 40,5%Παπανδρέου 35,7%
http://kafeneio-gr.blogspot.com/

Επί 10 ημέρες οι αγρότες των Σερρών ξεπάγιασαν στον κόμβο του προμαχώνα

Δείτε το video από το τοπικό κανάλι της περιοχής:



Πριν τα Χριστούγεννα επί 10 ημέρες οι αγρότες των Σερρών ξεπάγιασαν στον κόμβο του προμαχώνα, περίμεναν μάταια απάντηση, από την κυβέρνηση Καραμανλή, το μόνο που εισέπραξαν ήταν ο παντελής αποκλεισμός τους από τα κανάλια της διαπλοκής .

http://o-politis.blogspot.com/

Πολύ σοβαρές παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Γάζα ... λέει ο ΟΗΕ


Πολύ σοβαρές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Λωρίδα της Γάζας καταγγέλλει η Υπάτη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Νάβι Πιλάι και ζητεί τη διενέργεια ανεξάρτητης έρευνας για τις βίαιες ενέργειες από την έναρξης της ισραηλινής επίθεσης.
Σε ειδική σύνοδο του Συμβουλίου του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στη Γενεύη, η Πιλάι χαρακτήρισε απαράδεκτη τη ρίψη ρουκετών από τη Λωρίδα της Γάζας στο Ισράηλ όπως και αδικαιολόγητη την απάντηση του ισραηλινού στρατού στο μέτρο που οι επιθέσεις του έχουν συνέπειες σε αμάχους.
«Η στέρηση βασικών υπηρεσιών και η κατάρρευση των υποδομών εκθέτουν όλο και μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού (της Γάζας) σε επιπρόσθετους κινδύνους. Οι συνθήκες αυτές συνιστούν πολύ σοβαρές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» σημείωσε.
«Ανεξάρτητες έρευνες πρέπει να γίνουν με διαφάνεια για να προσδιοριστούν οι παραβιάσεις και να αποδοθούν ευθύνες» πρόσθεσε η Πιλάι, επισημαίνοντας ότι οι έρευνες πρέπει να γίνουν στο Ισράηλ όπως και στα Παλαιστινιακά Εδάφη.
«Υπενθυμίζω ότι οι παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μπορεί να συνιστούν εγκλήματα πολέμου για τα οποία μπορεί να αποδοθεί προσωπική ποινική ευθύνη» προειδοποίησε.
Εν τω μεταξύ εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Γενικός Γραμματέας του οργανισμού Γιαπ ντε Χουπ Σέφερ θα επισκεφθεί το Ισραήλ το Σαββατοκύριακο και θα συζητήσει για την κρίση στη Γάζα.

πηγη:naftemporiki.gr
Related Posts with Thumbnails