Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008

ΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΣΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ;;;;;

Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι η Ελλάδα συμφώνησε με την Πολωνία να συμμετάσχει στην προσπάθεια έξι κρατών να καθυστερήσουν την εφαρμογή των ευρωπαϊκών μέτρων για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Ήδη 13 διεθνή μέσα ενημέρωσης μεταξύ των οποίων το Reuters, το CNN και η Daily Telegraph, μεταδίδουν την είδηση από το βράδυ της Πέμπτης. Τη συμφωνία Ελλάδας - Πολωνίας, επιβεβαιώνουν και δυο Πολωνοί αξιωματούχοι.
πηγη:skai.gr

ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΓΝΩΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2 ...

ΨΗΣΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΓΝΩΜΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ BLOGS ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ .....

ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ .....

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ....

Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας θα δημιουργηθεί σύντομα όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στυλιανίδης , από το Αγρίνιο όπου βρέθηκε.
Μάλιστα είπε ότι έχει υπογραφεί και το σχετικό προεδρικό διαταγμα .....

ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η Hypo Real Estate , Η 2η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ....

Στο χείλος του γκρεμού βρίσκεται η δεύτερη μεγαλύτερη γερμανική στεγαστική τράπεζα Hypo Real Estate, καθώς οι ιδιωτικές τράπεζες που είχαν συμφωνήσει με την κυβέρνηση να ενισχύουν από κοινού την Hypo με 35 δισ. ευρώ απέσυραν τη στήριξη τους.
Κυβερνητικοί αξιωματούχοι, στελέχη της κεντρικής τράπεζας και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς συμμετέχουν σε έκτακτη συνάντηση της Κυριακή, σε μία προσπάθεια να βρεθεί λύση. Η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ θα κάνει δήλωση για το θέμα το απόγευμα.
Η συμφωνία διάσωσης προέβλεπε ότι η γερμανική κυβέρνηση, ομάδα ιδιωτικών τραπεζών και ασφαλιστικές εταιρείες θα έδιναν εγγύηση ύψους 35 δισ. ευρώ. Οι ιδιωτικές τράπεζες θα κάλυπταν τα 8,5 δισ. ευρώ περίπου.
Η περίπτωση της Hypo είναι το μεγαλύτερο, προς το παρόν, πλήγμα το οποίο δέχεται η Γερμανία από την παγκόσμια χρηματοοικονομική κρίση.
Από την πλευρά των ιδιωτικών τραπεζών διέρρευσε ότι, ενώ πλησίαζε το Σαββατοκύριακο, «αξιολογήθηκαν με διαφορετικό τρόπο ορισμένα οικονομικά στοιχεία, που αφορούσαν στην HRE».
Η απόσυρση της πρότασης δικαιολογείται και από τις εκτιμήσεις ότι μέσα στην επόμενη διετία το «άνοιγμα» της Hypo θα κυμανθεί στα 70 με 100 δισ. ευρώ.
Μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας χρειάζεται κεφάλαια 20 δισ. ευρώ και άλλα 50 δισ. έως το τέλος του έτους, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Die Welt.
Η διοίκηση της δοκιμαζόμενης τράπεζας ανακοίνωσε ότι «πρόκειται να εξετάσει όλες τις υπάρχουσες εναλλακτικές λύσεις».
Τη δραματική κατάσταση δείχνουν οι δηλώσεις του εκπροσώπου της HRE, Χανς Ομπερμάγιερ, ο οποίος είπε ότι «θα δοθεί αγώνας για την ίδια την επιβίωση της HRE» για να προσθέσει με έμφαση ότι «ελπίζουμε όλοι οι ενδιαφερόμενοι να αντιληφθούν την σοβαρότητα αυτής της κατάστασης».

πηγη:in.gr

ΔΕΔΟΜΕΝΑ 17 εκ. ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΛΑΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Deutsche Telekom....


όπως αναφέρουν τα ειδησιογραφικα πρακτοεία "Ο μεγαλύτερος όμιλος τηλεπικοινωνιών της Ευρώπης, Deutsche Telekom, παραδέχθηκε σήμερα ότι σημειώθηκε κλοπή εμπιστευτικών δεδομένων εις βάρος 17 εκατομμυρίων πελατών της θυγατρικής της T-Mobile."


30% ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ...ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ....

Τσουχτερο περισσότερο απο το κρυο θα είναι το φετινο πετρέλαιο θέρμανσης αφου εκτιμάτε ότι θα είναι 30% ακριβότερο από πέρυσι ... και όποιος αντεξει.....
όσο για το επίδομα θέρμανσης, όπως φαίνεται αυτό θα δοθεί, στους μακροχρόνια ανέργους, χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους με αυστηρά οικονομικά και γεωγραφικά κριτήρια.

Από όσα λέγονται θα κατανεμηθεί ως εξής : 300 - 350 ευρώ σε ορεινές περιοχές 200 - 230 ευρώ σε ημιορεινές 110 - 130 ευρώ σε πεδινές ...


και οποιος την βγάλει την έβγαλε .... αλλιως παρτε τα τσεκούρια .... και καντε ντου για ....ξύλα
Related Posts with Thumbnails