Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Αποτελέσματα Champions League 3η Αγωνιστική

5ος όμιλος
Λίβερπουλ-Λιόν 1-2
Ντέμπρετσεν-Φιορεντίνα 3-4

6ος όμιλος
Ίντερ-Ντιναμό Κιέβου 2-2
Μπαρτσελόνα-Ρούμπιν Καζάν 1-2 !!!!!!

7ος όμιλος
Ρέιντζερς-Ουνιρέα 1-4
Στουτγάρδη-Σεβίλλη 1-3

8ος όμιλος
Άλκμααρ- Άρσεναλ 1-1
Ολυμπιακός-Σταντάρ 2-1



Ιεροϊκή Νίκη Ολυμπιακού


Μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό στο Καραΐσκάκη κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 37' κατάφερναν να ισοφαρίσουν στο 43 με ωραία κεφαλιά του Μήτρογλου και να πάρουν την μεγάλη νίκη στο 93' επίσης με κεφαλιά του Στολτίδη. Έτσι φτάνουν τους 6 βαθμούς στον όμιλο και αφήνουν πίσω την Άλκμααρ με 2 και την Σταντάρ με 1.
Ο Ολυμπιακός άξιζε την νίκη ειδικά από το το 60' και μετά πίεσε τους Βέλγους και αφού έχασε αρκετές ευκαιρίες κατάφερε να βρει δίχτυα λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα....


Ελεύθερος ο Μιχάλης Χριστοφοράκος

Αποφυλακίστηκε από τις Γερμανικές φυλακές ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Siemens Ελλάδος Μιχάλης Χριστοφοράκος.




Ολυμπιακός - Σταντάρ Λιέγης


Νίκη και μόνο νίλκη θέλει απόψε ο Ολυμπιακός στην τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League για να παραμείνει το φαβορί για την δεύτερη θέση που οδηγεί στους 16 και στην επόμενη φάση.
Οι ευρθρόλευκοι αναμένεται να παραταχθούν με επιθετικό σχήμα και ευελπιστούν σε μια καλή απόδοση όπως στο Σαββατιάτικο αγώνα του πρωταθλήματος.



Απέτρεψαν 14 αυτοκτονίες στο Ιντερνετ


Τις προαναγγελθείσες στο ίντερνετ αυτοκτονίες 14 νέων ανθρώπων και συγκεκριμένα δεκατριών Ελλήνων και ενός αλλοδαπού στο εξωτερικό, εκ των οποίων οι εννέα είναι ανήλικοι και οι πέντε ενήλικες, απέτρεψαν αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Οι λόγοι για τους οποίους οι επίδοξοι αυτόχειρες εξέφραζαν την πρόθεσή τους να αυτοκτονήσουν ήταν ψυχολογικά προβλήματα, που προέρχονταν κυρίως από ανεργία, οικογενειακές και προσωπικές σχέσεις.

Για όλες τις περιπτώσεις οι αστυνομικοί ζήτησαν τη συνδρομή ψυχολόγων, τους οποίους έφεραν σε επαφή με τις οικογένειες για να παρέχουν την απαραίτητη ψυχολογική στήριξη στους νέους. Για τον αλλοδαπό ενημερώθηκε η Ιντερπόλ μέσω της οποίας ειδοποιήθηκαν οι οικείοι του.

Πηγή: naftemporiki.gr ΑΠΕ-ΜΠΕ



Δημοσκόπηση gpo για τους υποψήφιους αρχηγούς της Νέας Δημοκρατίας









http://kafeneio-gr.blogspot.com/2009/10/gpo.html
Related Posts with Thumbnails