Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Το Κουτί της Πανδρώρας στα έγκατα του CERN






Η κλήρωση του Europa League για τους 8

Φούλαμ - Βόλφσμπουργκ
Αμβούργο - Σταντάρ Λιέγης
Βαλένθια - Ατλέτικο Μαδρίτης
Μπενφίκα - Λίβερπουλ


Ημερίδα από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καλαμάτας

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα με θέμα: «Το δίκαιο του περιβάλλοντος με συνήγορο την εκπαίδευση», που διοργανώνει το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καλαμάτας σε συνεργασία με τα Γραφεία Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπ/σης του ν. Μεσσηνίας, το Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας και το Παράρτημα Πελοποννήσου της Πανελλήνιας ΄Ενωσης Εκπ/κών για την Π.Ε. (Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.)
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010 και ώρα 19.00 στο αμφιθέατρο της Νομαρχίας της πόλης μας «Αλ. Κουμουνδούρος» και θα.... είναι ανοιχτή για τους πολίτες.
Στην ημερίδα θα γίνουν οι παρακάτω εισηγήσεις:
• Περιβαλλοντική Εκπαίδευση - ΚΠΕ και τοπικές Κοινωνίες», Δρ. Μαρδίρης Θεόδωρος, Υπεύθυνος Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστοριάς, Πρόεδρος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας ΄Ενωσης Εκπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε)
• «Περιβάλλον και σύνταγμα», Χριστοφιλόπουλος Δημήτριος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών

Θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό η Υφυπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Εύη Χριστοφιλοπούλου. Επίσης εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας και φορέων.
Σας περιμένουμε για να ανταλλάξουμε απόψεις για θέματα του περιβάλλοντος και για το σημαντικό ρόλο της εκπαίδευσης στη διαμόρφωση της οικολογικής συνείδησης των αυριανών πολιτών.
Η συμμετοχή σας θα είναι ιδιαίτερα καθοριστική σε εποχές αλλαγών και αποφάσεων για το μέλλον της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

Φιλικά
Η ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΠΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


Η κλήρωση του Champions League για την φάση των 8

Λιόν - Μπορντό
Μπάγερν Μονάχου - Μαν. Γιουνάιτεντ
Άρσεναλ - Μπαρτσελόνα
Ίντερ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας


Κέντρο υποδοχής λαδιού και νέο υποκατάστημα εγκαινιάζει η ΕΑΣ Μεσσηνίας στα Φιλιατρά

Την Δευτέρα 22 Μαρτίου η ΕΑΣ Μεσσηνίας θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του νέου υποκαταστήματός της στα Φιλιατρά, οδός Αποθήκης (προς Λιμενάρι) πλησίον γηπέδου, στις 5 μ.μ.
Η λειτουργία του νέου υποκαταστήματος συμπληρώνεται από το νέο κέντρο παραλαβής ελαιολάδου στα Φιλιατρά, στην περιοχή Αγιαμπελιώτισσα, που θα εξυπηρετήσει τους ελαιοπαραγωγούς της Δυτικής Μεσσηνίας και θα εγκαινιαστεί την ίδια ημέρα και ώρα.



Related Posts with Thumbnails