Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Άνετα η Εθνική μας 76-68 την Κροατία

Με το δεξί συνέχισε η εθνική μας στο δεύτερο αγώνα της στο Ευρωμπάσκετ που γίνεται στην Πολωνία της Κροατίας με 79-68. Η εθνική ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έκανε ότι ήθελε και οι Κροάτες κατάφεραν να μειώσουν την διαφορά μόνο στο δεύτερο ημίχρονο όπου και χαλαρώσαμε. Άντε και καλή συνέχεια....


Αποκλειστικό.... Δεν θα είμαστε υποψήφιοι

Σε αποκλειστικότητα μέσα από αυτό το post , ανακοινώνουμε σε όλη την blogsfera και σε όλο το Πανελλήνιο ότι αποφασίσαμε μετά από ώριμη σκέψη να μην είμαστε ούτε εμείς υποψήφιοι στις ερχόμενες εκλογές της 4ης Οκτωβρίου. Αφήνουμε τους άλλους να σώσουν αυτόν τον τόπο....
Νοιώσαμε την ανάγκη να προβούμε σε αυτή την δήλωση για να είμαστε in και μέσα στο πνεύμα των ημερών αφού κάθε μέρα σκάνε και 2-3 δηλώσεις -ανακοινώσεις μη υποψηφιοτήτων για τις ερχόμενες εκλογές.
Πλάκα - πλάκα το ... σκέφτεστε να είχαμε καμία μακρά προεκλογική περίοδο 3-4 μηνών με το ρυθμό που πάνε δεν θα έμενε κανένας να βάλει υποψηφιότητα

Ευχαριστούμε για την συμπαράσταση φιλικά KosmosNews

Και τα ψάρια στη .... Μητρόπολη

Επιτυχίες είχαν οι ψαροντουφεκάδες που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα υποβρύχιου ψαρέματος που έγινε το Σαββατοκύριακο στην Μεσσηνία. Από ότι διαβάζουμε στον τοπικό τύπο βρήκαν αρκετά και καλά ψάρια. Τα οποία προς τιμή τους - οι ψαροντουφεκάδες- όπως και ο Σύλλογος Αίολος τα προσέφεραν δωρεάν στα ιδρύματα της Μητρόπολης Μεσσηνίας. Φυσικά δεν μιλάμε για ένα και δύο ψαράκια , αλλά για σημαντικό αριθμό αφού σε κιλά ξεπερνούσαν όλα μαζί τα 220.
Πραγματικά είναι μια αξιέπαινη κίνηση από όλους τους ....


Ληστεία σήμερα το μεσημέρι στα ΕΛΤΑ Θουρίας στην Μεσσηνία

Ληστεία μέρα μεσημέρι σήμερα στις 12 ώρα στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ Θουρίας στην Μεσσηνία που βρίσκεται στην εθνική οδό Καλαμάτας - Τρίπολης. Ο δράστης φορώντας κράνος στο κεφάλι εισέβαλε μέσα στο κατάστημα και με την απειλή όπλου κατάφερε να αιφνιδιάσει τους δύο υπαλλήλους από τους οποίους ζήτησε και πήρε τα χρήματα που ....είχαν στα ταμεία τους. Αφού τα πήρε βγήκε από το κατάστημα και εξαφανίστηκε Η λεία του υπολογίζεται στα 2 χιλ. ευρώ ενώ προανάκριση διενεργεί η ασφάλεια Καλαμάτας





Εκτός υποψηφιοτήτων και ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Όλη η δήλωση του

Εκτός υποψηφιοτήτων για τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου και ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος με σημερινή του δήλωση και με αρκετές αιχμές ανακοινώνει την απόφαση του να μην βάλει υποψηφιότητα.
Αναλυτικά η δήλωση του "Εκφράζω τις ευχαριστίες μου σε όλο το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης για την απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής να με προτείνει ομόφωνα ως υποψήφιο βουλευτή στις ερχόμενες εκλογές.
Αναγκάζομαι όμως, -παρόλο που τη θεώρησα αυτονόητη προσωπική μου υποχρέωση-, να μην αποδεχθώ την τιμητική αυτή πρόταση. Διαπιστώνουμε όλοι μας τις... τελευταίες μέρες στην πόλη μας, ότι ενώ φουντώνει καθημερινά το κλίμα συμμετοχής, δράσης και αγώνα των μελών, των φίλων και του λαού μας, εμφανίστηκε και πάλι,- ύπουλα και απρόσωπα, όπως το 2007-, το διχαστικό φαινόμενο συκοφάντησης και αμφισβήτησης στελεχών.
Η αβεβαιότητα ή ακόμα και η καθυστέρηση τόσο της άμεσης πολιτικής καταδίκης των φαινομένων αυτών, όσο και της πολιτικής στήριξης των στελεχών μας από το κόμμα, δημιουργούν τον κίνδυνο, με απολίτικες συγκρούσεις εσωτερικά, να υπονομευθεί τελικά η ισχυρή ενότητα και πάλη του ΠΑΣΟΚ και του λαού της Θεσσαλονίκης για τη μεγάλη νίκη. Για αυτό δεν μου επιτρέπεται με τη συμμετοχή μου να νομιμοποιήσω τέτοια εξέλιξη.

Εξ άλλου στην πορεία 35 χρόνων συμμετοχής μου στους αγώνες του ΠΑΣΟΚ ,-ιδιαίτερα στις κρίσιμες στιγμές,1996, 2004 και 2007, όπου κρίθηκε η ενότητα και η προοπτική του-, ουδέποτε η συμβολή μου, όπως όλοι γνωρίζουν, είχε σχέση με λογικές διαπραγμάτευσης ή εξυπηρέτησης προσωπικών στρατηγικών.
Θεωρώ πρώτη μου ευθύνη να υπερασπιστώ τη νέα μεγάλη νίκη και την ενότητα του ΠΑΣΟΚ, αλλά και την προσωπική μου αξιοπρέπεια. Για αυτό δηλώνω ότι δεν θα είμαι υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές στη Θεσσαλονίκη.
Συνεχίζω βέβαια σταθερά, στην πρώτη γραμμή, -όπως προχθές με το κοινωνικό κίνημα στη Θεσσαλονίκη-, σε συστράτευση, συμπόρευση και συμμετοχή στη βάση, με τις κοινωνικές, κομματικές και λαϊκές δυνάμεις, τους πολίτες και τα κινήματα, δυναμώνοντας έτσι τη φωνή και την παρέμβασή τους. Δυνατό «όπλο» λαϊκής στήριξης στη νέα εποχή της διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ.
Συνεχίζω επίσης τον αγώνα μας για ένα δυνατό, δημοκρατικό, λαϊκό, κοινωνικό, σοσιαλιστικό κόμμα ΠΑΣΟΚ, που θα παράγει πολιτικές, θα κινητοποιεί τις τοπικές κοινωνίες και θα υπερασπίζεται τα λαϊκά συμφέροντά. Είναι η μόνη εγγύηση για την αυριανή επιτυχή διακυβέρνηση ΠΑΣΟΚ".


Έξοδο υποχρεωτικά κάθε 3 μέρες για τους φαντάρους λέει το ΓΕΣ

Τέρμα οι υπηρεσίες εμπλοκή -όπως λέγαμε παλιά - στο στρατό που έκανες μέρες να δεις την έξοδο. Αφού όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα Τα Νέα με διαταγή του αρχηγού ΓΕΣ προς όλους τους διοικητές των στρατοπέδων τους ζητά όλοι οι φαντάροι κάθε τρις ημέρες να παίρνουν μια έξοδο. Όλα αυτά αναφέρει εξαιτίας των "εκρηκτικών" καταστάσεων που είχαν δημιουργηθεί στα στρατόπεδα λόγω έλλειψης προσωπικού ....


Γιατί κάνουν sex οι γυναίκες ? Ξεχάστε όσα νομίζατε ....

Γιατί κάνουν σεξ οι γυναίκες; Οι απαντήσεις ποικίλουν. Για να σταματήσουν να βαριούνται, για να διατηρήσουν τις ισορροπίες στη σχέση τους, ακόμη και για να τους περάσει ο πονοκέφαλος.
Το πάθος και η ρομαντική διάθεση έρχονται τελευταία στη λίστα, με βάση την έρευνα που πραγματοποίησαν για το βιβλίο τους «Why Women Have Sex», οι επιστήμονες Σίντι Μέστον και Ντέιβιντ Μπας.
Τα κίνητρα των περισσοτέρων, φαίνεται πως είναι.. υλικά και κυρίως, οικονομικά. Με βάση την έρευνα των καθηγητών Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, Μέστον και Μπας, η μία στις 10 φοιτήτριες που συμμετείχαν, απάντησε πως «κάνει σεξ για τα δώρα». «Μου προσέφερε ένα θαυμάσιο δείπνο», «ξόδεψε πολλά χρήματα από την αρχή της σχέσης», ήταν ορισμένοι από τους άλλους λόγους που επικαλέστηκαν.
Ένα άλλο συμπέρασμα της έρευνας είναι πως οι γυναίκες βρίσκουν γοητευτικούς τους ψηλούς άνδρες με τη βραχνή φωνή που, όπως είπαν, μυρίζουν ωραία.
Στην έρευνα συμμετείχαν συνολικά 1.000 γυναίκες.

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4535057&ct=2

Βρέθηκε ο μικρός Χρήστος

Όλα καλά με το μικρό Χρήστο που είχε εξαφανιστεί χθες το μεσημέρι στη Νέα Μάκρη , μετά την κινητοποίηση που υπήρξε ο μικρός βρέθηκε από πυροσβέστες στην περιοχή Προφήτης Ηλίας στην Ανατολή Νέας Μάκρης και είναι καλά στην υγεία του...


Related Posts with Thumbnails