Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Ε .... όχι και πέναλντι αυτό !!!!

το Βιντεακι το είδαμε στο www.sport-fm.gr

Παραπληροφόρηση το Βίντεο με τα όργια στην Καλαμάτα ;;;;

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ BLOG : ierosagon.org
"Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Καλαμάτας, η πληροφορία οτι την περασμένη τετάρτη σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, παίχτηκαν σκηνές ρωμαικών οργίων μεταξύ φοιτητριών και αγροτών.

Τα ερωτικά παιχνίδια μετατράπηκαν σε ταινία σκληρού πορνό η οποία μάλιστα διέρρευσε κάτω από άγνωστες συνθήκες στο internet

Το θέμα έγινε γνωστό από μια... διαφωνία μιας φοιτήτριας και έναν αγρότη. Τα κορίτσια έχουν το θέμα κλειδωμένο καθώς έχουν βιντεοσκοπήσει τα όργια τους και εκβιάζουν τους εύπορους σύγχρονους, καλλιγούλες σε αποκαλύψεις, με σκοπό τι άλλο να τους αποσπάσουνε χρήματα.
Γιατί το θέμα έχει ενδιαφέρον θα προσπαθήσουμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες και φυσικά να βρούμε το ροζ βίντεο. "

*
ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ SportIT.gr : Την περασμένη Τετάρτη όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα , έτυχε να ήμασταν στην Καλαμάτα , να μείνουμε σε ξενοδοχείο και να έχουμε μια δουλεία στο ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.
* ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΕΙ...!ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ , ΠΡΙΝ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΊΔΡΥΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ , ΝΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ....

ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ .. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΠΡΩΤΟΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ BLOG ΣΤΙΣ 17/1/ ΤΟ 2010 ...

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΔΗΛΑΔΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ : http://www.blogotsarka.gr/?p=9148 ΚΑΙ ΕΔΩ : http://newsmessinia.blogspot.com/2010/01/blog-post_814.html ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΠΗΓΗ TO ΑΡΧΙΚΟ ΒLOG : http://www.ierosagon.org/2010/01/blog-post_706.html ( 17 Ιανουάριος 2010 )

πηγη

Στο εισαγγελέα οι διαχειριστές του thegreekz.com

Για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας συνελήφθησαν πέντε από τους οκτώ διαχειριστές της ιστοσελίδας www.thegreekz.com με εκατοντάδες χιλιάδες μέλη που ανέβαζαν και διαμοίραζαν ψηφιακό υλικό, όπως ταινίες, μουσική και παιχνίδια.

Η ιστοσελίδα ήταν ένα από τα δημοφιλέστερα ελληνικά site παράνομου διαμοιρασμού κινηματογραφικών ταινιών, μουσικών κομματιών, λογισμικού, παιχνιδιών κ.ά. με αποτέλεσμα να υπάρχει... μεγάλη οικονομική ζημιά στις εταιρείες αυτών, παράλληλα με την φοροδιαφυγή.

Σύμφωνα δε με εκτιμήσεις, το σύνολο των ιστοσελίδων οι οποίες συνδιαχειρίζονταν από τους κατηγορουμένους της συγκεκριμένης υπόθεσης , καθημερινά δεχόταν περίπου 15.000.000 επισκέψεις.

Οι συλλήψεις έγιναν σε Αθήνα, Καβάλα, και Φλώρινα.

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4616460>

Video οργια με φοιτήτριες και αγρότες στην Καλαμάτα

Σάλος στην Καλαμάτα με την πληροφορία για ομαδικά όργια με φοιτήτριες και εύπορους αγρότες σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης. Τι δείχνει το ροζ βίντεο που βιντεοσκόπησαν οι φοιτήτριες;
Ανάστατη είναι η κοινωνία της Καλαμάτας, καθώς μια γαργαλιστική πληροφορία για ροζ βίντεο κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα τις τελευταίες μέρες.
Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στην Καλαμάτα, την περασμένη Τετάρτη φοιτήτριες συναντήθηκαν με εύπορους αγρότες -υπεράνω υποψίας- σε ... κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.
Η συνάντηση είχε ερωτικό χαρακτήρα και οι φοιτήτριες επιδόθηκαν σε σεξουαλικά όργια με τους αγρότες. Υπήρχε όμως κάτι που οι ευυπόληπτοι κύριοι δεν γνώριζαν.
Οι φοιτήτριες βιντεοσκόπησαν τα ομαδικά όργια και το ροζ βίντεο φέρεται να διέρευσε σε γνωστό τσοντο-site κάτω από άγνωστες συνθήκες.
Οι φοιτήτριες εκβιάζουν τους αγρότες οτι θα αποκαλύψουν τα όργια αν δεν τους δώσουν χρήματα. Η διαφωνία μιας φοιτήτριας με έναν από τους αγρότες έγινε αφορμή να μαθευτεί το ροζ σκάνδαλο αρχικά στην Καλαμάτα και σιγά-σιγά στο πανελλήνιο.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα στην Καλαμάτα, δεν αποκλείεται ο ίδιος ο αγρότης να έβγαλε το ροζ βίντεο στη φόρα έτσι ώστε να μην έχουν αντικείμενο εκβιασμού οι φοιτήτριες.
Το θέμα είναι σε εξέλιξη και οι συζητήσεις έχουν αρχίσει να ξεπερνούν τα όρια της Καλαμάτας, καθώς ένας από τους αγρότες κατάγεται από άλλη πόλη της Μεσσηνίας.

http://www.fimes.gr/2011/02/orgia-foititries-agrotes/
Related Posts with Thumbnails