Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 7.32 Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟ 4,3


ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 4,3 ΣΕΙΣΜΟ ....


ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΜΑΘΑΜΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ....

ΤΡΕΛΗ ΠΛΑΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΧΑΚΕΡ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ E - MAIL ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΕΡΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ .....

τα χρειάστηκαν για τα καλά σήμερα Κυριακάτικα πρωί στη ΝΔ όταν κυκλοφόρησε το e mail παραίτησης του Καντερέ .... αφου αν ηταν αλήθεια πάει η αυτοδυναμία .....

όλα όμως ήταν μια φάρσα χακερ ο οποίος έστειλε e mail του βουλευτή της ΝΔ σε όλους τουσ βουλευτές που ανακοίνωνε την "παραίτηση" του .... αμέσως χτύπησε κόκκινος συναγερμός και μέχρι να τον εντοπίσουν να μάθουν ότι είναι μαϊμού e mail .... μάλον οι καρδιά αρκετών πήγε στην κούλουρη....

ακολουθεί το κείμενο του e mail το οποιο βρήκαμε στο zougla.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ - ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

προς όποιον/όποια ενδιαφέρεται,
με μεγάλη λύπη παρατηρώ τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Νιώθω απέραντη πικρία και οργή για την επίθεση του κόμματος το οποίο υπηρετώ, εναντίον της νεολαίας, των εργαζομένων, των μεταναστών αλλά και γενικότερα οποιουδήποτε αντιστέκεται στα συμφέροντα που εξυπηρετούμε και θέλουμε να επιβάλουμε.Ντροπιάζομαι με τον τρόπο που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παρουσιάζουν τα θέματα, με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.Θα μου πείτε, "είναι το κόμμα σας" και "είστε μέρους αυτού του συστήματος". Όχι κύριοι. Επειδή ακριβώς δεν θέλω να είμαι μέρος του συστήματος αυτού, της σαπίλας, που δεν έχει σχέση με τους οραματισμούς μου, υποβάλλω δημόσια την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ μου από το βουλευτικό αξίωμα και την ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ μου από τη Νέα Δημοκρατία. Θα ακολουθήσει Δελτίο Τύπου που θα περιέχει το μήνυμα αυτό.Συγχωρέστε με για τα λόγια και τον τρόπο που επιλέγω για τη δημοσιοποίηση, αλλά είναι μεγάλη η αγανάκτησή μου.Θα ήθελα τέλος να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στους νέους ή μη που αντιστέκονται, κατεβαίνουν στους δρόμους, πιστεύουν και οραματίζονται μια καλύτερη κοινωνία. Συμπαράσταση στην οικογένεια του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου που δολοφονήθηκε. Συμπαράσταση στην εργάτρια Κωνσταντίνα Κούνεβα που δέχτηκε δολοφονική επίθεση με βιτριόλι στο πρόσωπο της στις 23/12/2008 ενώ γύριζε από την δουλειά της.

Ειλικρινά δικός σας,

ΝΙΚΟΣ ΚΑΝΤΕΡΕΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Άμαχος πληθυσμός σκοτώνεται στην Γάζα από τις βόμβες των Ισραηλινών…και ο «δημοκρατικός» Ομπάμπα συνεχίζει αδιάφορος τις διακοπές του στην Χαβάη!!!

Η πολεμική αεροπορία και η αεροπορία στρατού του Ισραήλ εξαπέλυσαν επιδρομέςγια δεύτερη συνεχή ημέρα στη Λωρίδα της Γάζας, κλιμακώνοντας ακόμα περισσότεροτην επίθεση εναντίον της Χαμάς, η οποία έχει στοιχίσει τη ζωή τουλάχιστον 300 Παλαιστινίωνκαι τους τραυματισμούς άλλων 750, στην αιματηρότερη ημέρα της σύγκρουσηςΙσραήλ και Παλαιστινίων τα τελευταία 60 χρόνια. Ο στρατός του Ισραήλ ενισχύεισυνεχώς μονάδες τεθωρακισμένων και πεζικού κατά μήκος της μεθορίου με τη Λωρίδα της Γάζας.Από την άλλη οι κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Αμερικήςσυνεχίζουν απτόητες … τις διακοπές του!!!

piazzadelpopolo.blogspot.com/

ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ









































Πηγη: sport-fm.gr

ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΡΥΟ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ....

Οι πολιτικές εξελίξεις, ο αναμενόμενος ανασχηματισμός, η οικονομική κρίση, οι νέοι μισθοί και συντάξεις και η κρίση αξιοπιστίας των θεσμών, απασχολούν τα πρωτοσέλιδα του Κυριακάτικου Τύπου.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Δικαίωση για συμβασιούχους".
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ της Κυριακής: "Μειώνεται η φορολογία στα ακίνητα. Θεσμικά μέτρα μελετά το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών".
ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής: "Αλλαγές ή χαρακίρι. Ο κ. Κ. Καραμανλής μπροστά στο δίλημμα του ανασχηματισμού".
ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής: "Οι νέοι μισθοί και οι συντάξεις. Οι αυξήσεις που θα πάρουν υπάλληλοι και συνταξιούχοι τη νέα χρονιά".
ΕΘΝΟΣ της Κυριακής: "Κωδικός εκλογές με στόχο το... θαύμα ή την αξιοπρεπή ήττα. 3 σενάρια απόγνωσης για πρόωρες κάλπες από τη Νέα Δημοκρατία".
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ της Κυριακής: "Ανοιχτά τα μαγαζιά. Κατορθώσαμε να κάνουμε... Μεσανατολικό ζήτημα το αυτονόητο".
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ της Κυριακής: "Ελπίδες μέσα στην κρίση. Παρότι οικονομική και πολιτική αβεβαιότητα "εισβάλλουν" και στο νέο έτος, οι πολίτες ζητούν εναγωνίως όραμα και απαντήσεις από τα κόμματα".
Η ΕΠΟΧΗ: "Αν και η Ιστορία δεν επαναλαμβάνεται... 2009 με γεύση 1929". Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Κρίση αξιοπιστίας των θεσμών. Πολιτικών, κομμάτων και τηλεόρασης".
Η ΧΩΡΑ της Κυριακής: "2008: Η χρονιά των ανατροπών. Οι 12 μήνες που έφεραν τα πάνω κάτω".
Κυριακάτικη ΑΥΓΗ: "Πυροβολούσαν" τη νεολαία πριν... τη σκοτώσουν με σφαίρα. 100.000 οι άνεργοι πτυχιούχοι".
Κυριακάτικη ΑΥΡΙΑΝΗ: "Άρχισαν τις δοκιμές για τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο. Αφού οι Αμερικανοεβραίοι μάζεψαν για άλλη μια φορά τον παγκόσμιο πλούτο και βύθισαν τον πλανήτη σε μια πρωτοφανή οικονομική κρίση".
Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Ποδαρικό με επιτήρηση. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Σε αδιέξοδο η κυβέρνηση, προτιμά το καπέλο των Βρυξελλών από την προσφυγή στο ΔΝΤ".
Κυριακάτικος ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Αντεπίθεση ρήξη ανατροπή με ανασύνταξη του λαϊκού κινήματος. Εργάτες φτωχοί αγρότες αυτοαπασχολούμενοι κόντρα στα μονοπώλια".
ΤΟ ΑΡΘΡΟ: "Νέα γενιά τρομοκρατών. Σενάρια αποσταθεροποίησης από τα χτυπήματα "τυφλής" βίας". ΤΟ ΠΑΡΟΝ της Κυριακής: "Ταχυδρόμος" στις Βρυξέλλες. Στόχος η ανατροπή Καραμανλή και Γιώργου".
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: "Οι ωδίνες του 2009. Δεν του βγαίνει τίποτα".
Realnews: "Αποκλειστική συνέντευξη του Γ. Παπανδρέου στην "R": "Δεν παζαρεύω".
ΝΙΚΗ: "Η χρονιά του Δράκου. Τις πιο τραγικές ημέρες βίωσαν οι Έλληνες το 2008".
Πηγη:skai.gr
Related Posts with Thumbnails