Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Απάντηση Βαρδινογιάννη σε Βγενόπουλο , ζητά συγκεκριμένη πρόταση μέχρι 25 Ιουνίου

Στην απάντηση του ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αναφέρει:
«Aνδρέα,
Η επιστολή σου έρχεται λίγες ώρες πριν από την σύγκλιση σε σώμα του νέου ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπως αυτό προέκυψε από τη γενική συνέλευση και ενώ οι εξελίξεις σε διοικητικά και ποδοσφαιρικά ζητήματα έχουν ήδη αρχίσει να τρέχουν.

Η κρισιμότητα της στιγμής απαιτεί πλέον υπεύθυνες πράξεις και ξεκάθαρες τοποθετήσεις.
Στο πλαίσιο αυτό, έχω να επισημάνω τα ακόλουθα:...

Έχει ήδη γίνει αποτίμηση της ΠΑΕ από διεθνή εταιρεία ορκωτών λογιστών με εξειδίκευση στον χώρο του ποδοσφαίρου η οποία αποτιμά την αξία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα 110 εκατομμύρια ευρώ.

Η αποτίμηση αυτή έχει εγκριθεί από το Δ.Σ του Παναθηναϊκού. Με βάση αυτή συμφωνήσαμε στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατομμύρια ευρώ μετά από πρόταση του Νίκου Πατέρα.
Είναι θεμιτό να υπάρχει διάσταση απόψεων σχετικά με το ποσό της αποτίμησης, και ειδικά στην περίπτωση μιας ποδοσφαιρικής ομάδας που δεν μπορεί, και ούτε πρέπει, να εμπίπτει στα στενά όρια των λογιστικών προτύπων.

Ωστόσο, θεωρώ ότι έχεις εμπεριστατωμένη άποψη για την αξία του Παναθηναϊκού την στιγμή που είσαι μέτοχος τα τελευταία δύο χρόνια και μάλιστα σε στενή συνεργασία με τον Πρόεδρο Ν. Πατέρα που γνώριζε τα οικονομικά δεδομένα και διαχειρίζoνταν την ΠΑΕ.

Ως εκ τούτου, αναμένω μέχρι την 25η Ιουνίου στις 4 μ.μ. κατάθεση πρότασης με συγκεκριμένο τίμημα για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που ανήκει στην οικογένεια μου.

Μόνο μέσω απτών προτάσεων η βούληση γίνεται πράξη.

Είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να σταθούμε, την κρίσιμη αυτή στιγμή, με υπευθυνότητα και σοβαρότητα απέναντι στους φιλάθλους της ομάδας.

Γιάννης Β. Βαρδινογιάννης

ΥΓ: Το προπονητικό κέντρο στην Παιανία δεν μπορεί να αποτελέσει μέρος της συγκεκριμένης αγοραπωλησίας. Ωστόσο εφόσον προχωρήσουμε σε συμφωνία υπάρχει δέσμευση από μέρους της οικογένειας μου να το παραχωρήσουμε δωρεάν για τα επόμενα δύο χρόνια στην ομάδα».

Θύμα επίδοξων ληστών έπεσε ηλικιωμένος από τη Μεσσηνία

Θύμα αδίστακτων ληστών έπεσε ένας ηλικιωμένος άνδρας στη Θουρία Μεσσηνίας τα ξημερώματα.
Δύο νεαροί εισέβαλαν από το παράθυρο στο σπίτι 87χρονου που μένει μόνος του και, αφού τον χτύπησαν και τον γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο, απαίτησαν να τους δώσει τα χρήματα που είχε.
Στη συνέχεια, ο ένας από τους δράστες πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα του σπιτιού και τραυμάτισε τον ηλικιωμένο στον καρπό του δεξιού χεριού.
Οι κακοποιοί χωρίς τελικά να.. πάρουν χρήματα ή άλλα αντικείμενα έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας για τις πρώτες βοήθειες, ενώ προανάκριση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα περιφέρειας Καλαμάτας.
www.zougla.gr

Δεν θα είναι υποψήφιος ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος στο δήμο Θεσσαλονίκης

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος κατά τη διάρκεια της σημερινής, συνάντησής του με τους δημοσιογράφους ανακοίνωσε την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010.
Με τη μορφή διαγγέλματος προς τους Θεσσαλονικείς ο κ. Παπαγεωργόπουλος αναφέρθηκε στο έργο της Δημοτικής Αρχής της τελευταίας δωδεκαετίας, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «δεν μείναμε στο παρόν και στα τρέχοντα, αλλά σχεδιάσαμε και δρομολογήσαμε και το μέλλον, προετοιμάσαμε το επόμενο βήμα, στο δρόμο για την ανάπτυξη της πόλης μας».
Για το θέμα της εκλογικής αναμέτρησης δήλωσε.... ότι «δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, γι αυτό άλλωστε 4.5 μόλις μήνες πριν τις εκλογές δεν έχω κάνει καμία προεκλογική κίνηση. Η απόφαση αυτή, είναι μια προσωπική απόφαση. Μια απόφαση που την πείρα πριν τέσσερα ακριβώς χρόνια, αλλά έπρεπε να την κράτησε μυστική, γιατί πάνω απ’ όλα πρέπει να βάζουμε το καλό της Θεσσαλονίκης».
Και συμπλήρωσε: «Χθες το πρωί ενημέρωσε τον Αρχηγό της Παράταξης που με στήριξε, της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, τον Αντ. Σαμαρά και σήμερα το πρωί τους συνεργάτες μου. Θα αποχωρήσω την 31η Δεκεμβρίου από την τιμημένη θέση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, πλήρης».

Στη Σάλκε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Την απόκτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου από τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε σήμερα η Σάλε καθώς ο νεαρός πάικτης υπέγραψε με τους Γερμανούς συμβόλαιο 4 χρόνων...

Τέλος ο Ιεροκλής Στολτίδης από τον Ολυμπιακό

Παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο "Ιερο" σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει "Η Διοίκηση της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημέρωσε σήμερα τον Ιεροκλή Στολτίδη, ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία του με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ευχαριστεί τον Ιεροκλή Στολτίδη για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του."

Σε αργία ο δήμαρχος Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος

Σε αργία τίθεται ο δήμαρχος Ζαχάρως, Πανταζής Χρονόπουλος, μετά από απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, στο οποίο το υπουργείο Εσωτερικών απευθύνθηκε με το ερώτημα της αποπομπής του δημάρχου
Ο Πανταζής Χρονόπουλος έχει τρεις καταδίκες για παράβαση καθήκοντος και σωρεία καταγγελιών, για τις οποίες είναι σε εξέλιξη η προανάκριση. Με την απόφαση αυτή του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, εκτός των άλλων, δεν... επιτρέπει να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος ο κ. Χρονόπουλος στος ερχόμενες εκλογές

πηγη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Πρόταση Βγενόπουλου στο Βαρδινογιάννη να αγοράσει τις μετοχές του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η ανακοίνωση του Ανδρέα Βγενόπουλου αναφέρει :

«Έκανα σήμερα την κάτωθι πρόταση στον κ. Γ. Βαρδινογιάννη

«κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη
Ηρώδου Αττικού 12Α
Μαρούσι

23 Ιουνίου 2010

Γιάννη,

Παρόλο που όπως γνωρίζεις δεν ήταν στις προθέσεις μου να αγοράσω τις μετοχές σου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η επιλογή σου να τερματισθεί επί της ουσίας η πολυμετοχικότητα και οι δυσάρεστες εξελίξεις που φοβούμαι ότι προδιαγράφονται για την αγαπημένη μου ομάδα με αναγκάζουν να σου καταθέσω την παρακάτω πρόταση:...

1. Είμαι διατεθειμένος να αγοράσω τις μετοχές σου στην αναλογική καθαρή θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπως αυτή θα προσδιορισθεί μετά τη διενέργεια του απαραίτητου οικονομικού και νομικού ελέγχου της ΠΑΕ σε συμφωνία των Ορκωτών Λογιστών των δύο πλευρών. Η αξία που θα προκύψει θα προσαυξηθεί και από την εύλογη αξία του προπονητικού κέντρου της Παιανίας που θα πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσει την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός γιατί είναι άμεσα συνδεδεμένο με την λειτουργία της ομάδας.

2.Μετά την ολοκλήρωσή της συναλλαγής θα καλύψω επιπρόσθετα και αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 23 εκατ. ευρώ που υπολογίζω ότι θα χρειασθούν, ώστε ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει την πορεία που ξεκίνησε πριν δύο χρόνια. Προς τούτο σε ενημερώνω ότι εφόσον αποδεχθείς την πρότασή μου ο κ. Ν. Πατέρας έχει δεσμευθεί ότι θα αναλάβει Πρόεδρος της ΠΑΕ τουλάχιστον για δύο χρόνια και θα έχει όλη τη διαχείριση της ομάδας εν λευκώ.

3.Εάν από την αποδοχή της πρότασής μου μέχρι την ολοκλήρωση της συναλλαγής προκύψει ουσιαστική αποδυνάμωση του ρόστερ της ομάδας ή βέβαιη απώλεια εσόδων από αυτά που σήμερα προϋπολογίζονται το τίμημα θα μειώνεται αναλογικά.

4.Ορίζω ως Ορκωτούς Λογιστές των αγοραστών την εταιρεία Grant Thornton (κ. Β. Καζάς) και σαν δικηγόρους το νομικό γραφείο V&P (κ.κ. Λουκάς Ρούφος και Αλέκα Τατάγια) και επιθυμώ, εάν η πρότασή μoυ γίνει αποδεκτή, να προχωρήσουμε τις διαδικασίες άμεσα.

5.Η πρότασή μου ισχύει μέχρι τις 23 Ιουλίου 2010.

Με τιμή,


Ανδρέας Βγενόπουλος»


Επιθυμώ να διαβεβαιώσω τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ότι εφόσον η πρότασή μου γίνει αποδεκτή θα προχωρήσω άμεσα στην εφαρμογή της πραγματικής πολυμετοχικότητας βάσει όλων των αρχών και των εξαγγελιών που έκανε η ΠΕΚ πριν δύο περίπου χρόνια.

Εφόσον η πρότασή μου δεν γίνει αποδεκτή ισχύει η τελευταία μου δήλωση περί αποχώρησης. Σ΄αυτή την περίπτωση, για το συμφέρον της ομάδας δεν πρόκειται ποτέ να κάνω αντιπολίτευση και θα χαίρομαι ή θα λυπάμαι για τα αποτελέσματα μαζί με όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.


Την αποχώρηση του από την Εθνική ανακοίνωσε ο Ότο Ρεχάγκελ

Μέσα σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης, ο Ότο Ρεχάγκελ ανακοίνωσε στους διεθνείς αποχωρεί από τον πάγκο της εθνικής ομάδας ύστερα από κοντά εννέα χρόνια συνεχούς παρουσίας.
Οι παίκτες τον άκουσαν αμίλητοι, με τον Γιώργο Καραγκούνη να παίρνει εν συνεχεία το λόγο και να τον ευχαριστεί για την ανεκτίμητη προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια. Ο 72χρονος τεχνικός ενημέρωσε και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, και τις επόμενες ώρες αναμένεται και.... επίσημη ανακοίνωση από την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.
Ένα μεγάλο κεφάλαιο, λοιπόν, του ελληνικού ποδοσφαίρου έκλεισε την Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2010. Ο Ότο Ρεχάγκελ είναι ο άνθρωπός που πήρε το ελληνικό ποδόσφαιρο από το χέρι και το οδήγησε σε ύψη που ποτέ δεν είχαμε καν τολμήσει να ονειρευτούμε. Με τον Γερμανό τεχνικό η Εθνική ομάδα συμμετείχε σε τρείς μεγάλες διοργανώσεις: δύο ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το φετινό Μουντιάλ, με αποκορύφωμα φυσικά τον θρίαμβο του 2004, με την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης στην Πορτογαλία.

www.protothema.gr

750 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

Η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνα Μπατζελή ανακοινώνει την υπογραφή από τους συναρμόδιους Υπουργούς της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) για τα καθεστώτα ενίσχυσης των επενδύσεων γεωργών και κτηνοτρόφων του Μέτρου «Εκσυγχρονισμός των Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» 2007-2013 (ΠΑΑ).Η συνολική δημόσια δαπάνη του Μέτρου αναμένεται να ξεπεράσει τα 750 εκατομμύρια ευρώ και η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος πρόκειται να ακολουθήσει το αμέσως επόμενο διάστημα..... Τα ποσοστά ενίσχυσης ξεκινούν από 40% της επιλέξιμης επένδυσης και μπορούν να φτάσουν μέχρι το 75% για τους γεωργούς των μικρών νησιών του Αιγαίου Πελάγους και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δράσεων όπως, μεταξύ άλλων, την προστασία της δημόσιας υγείας, την προστασία των εδαφικών πόρων και την αποδοτική διαχείριση των υδάτων, τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ), τη μετεγκατάσταση κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων, την εισαγωγή καινοτομιών και τεχνολογιών πληροφορικής.

ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΥΨΟΥΣ 155 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοινώνει την έγγραφή στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2010, πιστώσεων ύψους 155 εκατομμυρίων ευρώ που πρόκειται να διατεθούν στο πρόγραμμα της «Εγκατάστασης Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» 2007-2013 (ΠΑΑ) και στο πλαίσιο της 1ης Προκήρυξης του Μέτρου.
Στη Συλλογική Απόφαση Έργου (ΣΑΕ) περιλαμβάνονται πρόσθετοι πόροι ύψους 55 εκατομμυρίων ευρώ έτσι ώστε, να.... ενταχθεί το σύνολο των 8.500 υποψηφίων που πληρούν τις προϋποθέσεις ένταξης, πέραν των αρχικά εγκεκριμένων πιστώσεων ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ.
Οι Περιφέρειες της χώρας μπορούν πλέον άμεσα να προχωρήσουν στην έκδοση των εγκριτικών αποφάσεων ώστε να καταβληθεί η πρώτη δόση του πριμ ενίσχυσης στους δικαιούχους.

Επισημαίνεται ακόμη ότι, οι εγκεκριμένοι Νέοι Γεωργοί του Μέτρου απολαμβάνουν, πέραν της ενίσχυσης πρώτης εγκατάστασης, πρόσθετα δικαιώματα όπως προτεραιότητα επιλογής και υψηλότερα ποσοστά ενίσχυσης στα Σχέδια Βελτίωσης καθώς επίσης και σε άλλα μέτρα του ΠΑΑ.

Δρομολόγια πλοίων

Δείτε όλα τα δρομολόγια πλοίων.
Καθώς είμαστε για τα καλά μέσα στο καλοκαίρι και όλοι ετοιμαζόμαστε για κάποιο νησάκι.
Δείτε ΕΔΩ ολα τα δρομολόγια πλοίων , όλα τα χρήσιμα τηλέφωνα και όλες τις πληροφορίες , για να ξέρετε έγκαιρα και από που θα πάρετε το πλοίο που θα σας ταξιδέψει μέχρι το νησί που επιλέξατε.

Αντε και καλές διακοπές σε όλους !!!!

Αποχή δικηγόρων από σήμερα μέχρι τις 7 Ιουλίου

Αποχή ξεκινούν από σήμερα οι δικηγόροι όλης της χώρας η οποία θα διαρκέσει μέχρι της 7 Ιουλίου , όπως όμοφωνα απόφάσισε η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας.

Σε τιμή ρεκόρ πουλήθηκε η πρώτη ποιητική έκδοση του "Καρυωτάκη"

Στην τιμή ρεκόρ των 2240 ευρώ πουλήθηκε στη δημοπρασία βιβλίων του οίκου Π. Βέργος η πρώτη έκδοση της πρώτης ποιητικής συλλογής του Κώστα Καρυωτάκη (είχε εκτιμηθεί 300-400 ευρώ). Ο «Πόνος του ανθρώπου και των πραμάτων», όπως τιτλοφορείται η συλλογή, κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο του 1919 σε 120 μόνο αντίτυπα. Το αντίτυπο της δημοπρασίας ήταν ένα από τα 20 που τυπώθηκαν σε χαρτί πολυτελείας και έφερε ιδιόχειρη αφιέρωση του ποιητή. Μολονότι η πρώτη ποιητική συλλογή του Καρυωτάκη πέρασε σχεδόν.... απαρατήρητη από την κριτική, η αυτοκτονία του λίγα χρόνια αργότερα συγκλόνισε τους συγχρόνους του και επηρέασε βαθιά τις επόμενες γενιές. Θεωρήθηκε πράξη απόλυτα συνεπής με τη ζωή και το έργο του.

www.gossip-tv.gr

Βίντεο με τις φάσεις και τα γκολ από τον αγώνα Ελλάδα - Αργεντινή 0-2

Ελλάδα - Αργεντινή 0-2 . Αν και παλεψε δεν τα κατάφερε η Εθνικη

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε η εθνική μας για κάτι θετικό κόντρα στην Αργεντινή και έτσι αποχαιρετά το Μουντιαλ. Αν και οι παίκτες πάλεψαν τελικά υπέκυψαν στην ανωτερότητα της παρέας του Μέσι και δέχθηκαν δύο γκολ στο 77' και το 89'.
Από την άλλη σταθήκαμε και λίγο άτυχοι καθώς κάναμε 3 αναγκαστικές αλλαγές με Καραγκούνη , Κατσουράνη και Τοροσίδη , ενώ δεν εκμεταλλευτήκαμε κάποιες λιγοστές ευκαιρίες.
Το θετικό είναι ότι οι παίκτες μας προσπάθησαν για ότι καλύτερο....
Related Posts with Thumbnails