Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Νίκες για ΑΕΚ και ΠΑΟ στο Europa League

Νίκες πέτυχαν σήμερα οι δύο ελληνικές ομάδες στο Europa League νικώντας και οι δύο τις αντιπάλους τους με 1-0.
Η ΑΕΚ πέτυχε μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Μπενφίκα με 1-0 με γκολ του Μαϊστόροβιτς στο 43'. Ενώ ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 1-0 στο Βουκουρέστι της Ντιναμό Βουκουρεστίου με γκολ του Καραγκούνη στο 79' ενώ γλίτωσε την ισοφάριση στο στο 88' αφού οι Ρουμάνοι αστόχησαν σε πέναλτι..


Ξανθιά Αμαζόνα... Απαιχτο !!!!!

Μια Ξανθιά αποφασίζει να δοκιμάσει ιππασία χωρίς όμως να έχει προγενέστερη
εμπειρία ή να έχει κάνει κάποια μαθήματα

Ανεβαίνει στο άλογο χωρίς βοήθεια και το άλογο αμέσως αρχίζει και κινείται.
Καλπάζει με σταθερό και ρυθμικό ρυθμό αλλά η ξανθιά αρχίζει να γλιστράει από
την σέλλα. Με τρόμο προσπαθεί ν'αρπάξει την χαίτη του αλόγου αλλά δεν μπορεί
να την πιάσει γερά. Προσπαθεί να αγκαλιάσει τον λαιμό του αλόγου αλλά
γλιστράει στο πλάι του. Το άλογο συνεχίζει να καλπάζει αδιάφορα παρά τον
αναβάτη που κρέμεται από τον λαιμό του. Η ξανθιά κάνει μια απέλπιδα
προσπάθεια να απελευθερωθεί από τον κίνδυνο και να πέσει όσο το δυνατόν
ασφαλέστερα και ανώδυνα. Δυστυχώς για αυτήν το πόδι της μπλέκεται στον
αναβατήρα και είναι τώρα στο έλεος του καλπασμού του αλόγου. Το κεφάλι της
κτυπά το έδαφος ξανά και ξανά. Είναι στα πρόθυρα της αναισθησίας όταν...

... ο Κυρ Νίκος ο περιπτεράς βγάζει το αλογάκι από την πρίζα ! ! !

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


60 χρόνια από την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας


Με λαμπρές εκδηλώσεις εορτάζονται τα 60 χρόνια από την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, μεγαλειώδεις στρατιωτικές παρελάσεις , πυροτεχνήματα και πολλές ακόμη εκδηλώσεις περιελάμβανε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Όπως πάντα η στρατιωτική παρέλαση ήταν άψογη και όπως διαβάζουμε "Μέσα σε δύο ώρες, παρήλασαν 8.000 στρατιώτες σε απόλυτο συγχρονισμό, τανκς, πύραυλοι, 60 άρματα και 100.000 πολίτες. Ο βηματισμός των στρατιωτών περιλάμβανε ακριβώς 116 βήματα το λεπτό, ενώ οι Αρχές είχαν φροντίσει να εξασφαλίσουν ακόμα και γαλάζιο ουρανό, βομβαρδίζοντας με χημικά τα σύννεφα."....


Ψήφος στο ΛΑΟΣ είναι ψήφος στο ΠΑΣΟΚ λέει ο Καραμανλής

"ψήφος στο ΛΑΟΣ , είναι σαν να είναι ψήφος στο ΠΑΣΟΚ" είπε πριν λίγο ο Καραμανλής στη απαντώντας σε ερωτήσεις πολιτών. Προσπαθεί για ακόμη μια φορά να κλείσει τον δρόμο της διαρροής των ψηφοφόρων της ΝΔ προς τον Καρατζαφέρη


Τα σημερινά προγνωστικά μας για το στοίχημα ...

Σε 4 ματσάκια καταλήξαμε σήμερα τα οποία και πιστεύουμε να καθίσουν από το Europa League για να πάμε ταμείο. Θα ποντάρουμε λοιπόν σε νίκη των Αιντχόφεν , Βέρντερ Βρέμης , Σέλτικ και Σπόρτινγκ Λισαβώνας , όλες παίζουν στην έδρα τους και ο άσσος έχει πολλές πιθανότητες.
Άντε και καλή τύχη.... και δεν είναι ανάγκη να τις παίξετε όλες


Ο Καραμανλής με τους πολίτες ...μια από τα ίδια


Σε ερωτήσεις πολιτών στην Ηλιούπολη απαντά αυτή την ώρα ο Καραμανλής το οποίο και μεταδίδεται διακαναλικά. Το τι λέει δεν είναι δύσκολο να το μαντέψετε μια από τα ίδια, εντυπωσιακό πάντως είναι το πόσες φορές αναφέρεται στο ΠΑΣΟΚ ότι λέει αυτό και εκείνο και για το πρόγραμμα της ΝΔ δεν ακούμε και τίποτα. Όσο για τις ερωτήσεις που δέχεται ...τσακίζουν.


Για να πάτε ταμείο ...πάλι

Σε λίγο θα σας δώσουμε 4 ματσάκια τα οποία θεωρούμε πολύ δυνατά στάνταρ για να πάτε ταμείο με τους βραδινούς αγώνες του στοιχήματος.
Όσοι μας ακούσατε την Τρίτη δεν χάσατε έτσι ????


Φονικοί σεισμοί ....

Εκατοντάδες νεκρούς έχουν αφήσει πίσω τους οι ισχυρότατοι σεισμοί σε Σαμόα και Ινδονησία όπως και το Τσουνάμι που ακολούθησε την σεισμική δόνηση στην Σαμόα η οποία ήταν μεγέθους 8,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Ενώ στην Ινδονησία τον ισχυρό σεισμό που έγινε χθες εντάσεως 7,6 Ρίχτερ ακολούθησε σήμερα μεγέθους 7 Ρίχτερ....



Όχι στις αντιπαραθέσεις Ναι στην ανάδειξη του ναού του Επικούριου Απόλλωνα

Να σταματήσουν οι αντιπαραθέσεις μεταξύ των Νομών Ηλείας και Μεσσηνίας για το “ιδιοκτησιακό” του ναού του Επικούριου Απόλλωνα, προτείνει η Ομοσπονδία Συλλόγων Ορεινής Μεσσηνίας. Η αντιπαράθεση ξεκίνησε μετά την πρόσφατη απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού, σύμφωνα με την οποία ο ναός και ο αρχαιολογικός χώρος που τον περιβάλει, ανήκουν γεωγραφικά στο Νομό Μεσσηνίας και την ανάθεση της διαχείρισης του μνημείου στην 38η Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Καλαμάτας. Η Ομοσπονδία τονίζει ότι ο ναός αποτελεί.... μνημείο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς και πρέπει να ενώνει όλους τους Έλληνες. Προτείνει να δημιουργηθεί Αρχαιολογικό και Φυσιολατρικό Πάρκο, το οποίο θα περιλαμβάνει το ναό του Επικούριου, το ποτάμι και το φαράγγι της Νέδας και τις αρχαιότητες που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή στους Νομούς Μεσσηνίας και Ηλείας. Προτείνει επίσης να ξεκινήσει εκστρατεία για την επιστροφή της ζωφόρου του Επικούριου, που βρίσκεται στο Μουσείο του Λονδίνου μαζί με τα Μάρμαρα του Παρθενώνα.

πηγη:http://news.ert.gr/local/localmapDet.asp?id=476165

Άλλα δύο σχολεία κλειστά λόγω της νέας γρίπης

Αλλα δύο σχολεία έκλεισαν με απόφαση του νομάρχη Αθηνών καθώς καθώς παρουσιάστηκαν επιβεβαιωμένα κρούσματα της νέας γρίπης σε μαθητές τους. Αυτά είναι το Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδας στην Αγία Παρασκευή και το Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών στο Ψυχικό.. Κλειστά παραμένουν το Λύκειο Μελισσίων και το 4ο Λύκειο Χαϊδαρίου.


Αποτελέσματα Champions League

1ος ΟΜΙΛΟΣ
Μπάγερν – Γιουβέντους 0-0
Μπορντό – Μακάμπι Χάιφα 1-0

2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΤΣΣΚΑ Μ. – Μπεσίκτας 2-1
Μάντσεστερ Γ. – Βόλφσμπουργκ 2-1

3ος ΟΜΙΛΟΣ
Μίλαν – Ζυρίχη 0-1
Ρεάλ Μ. – Μαρσέιγ 3-0

4ος ΟΜΙΛΟΣ
ΑΠΟΕΛ – Τσέλσι 0-1
Πόρτο – Ατλέτικο Μ. 2-0


Άνοιξε τα φτερά της η Olympic Air...

Πρώτη πτήση σήμερα για την Olympic Air την νέα αεροπορική εταιρεία με την οποία κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο από την ιστορία του εθνικού μας αερομεταφορέα και ανοίγει ένα καινούργιο. Η πρώτη πτήση ήταν σήμερα το πρωί για Θεσσαλονίκη , όπως είχε γίνει και με την πρώτη πτήση της Ολυμπιακής... Άντε και καλές πτήσεις...


Related Posts with Thumbnails