Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Η Οικολογική Συμπολιτεία του Μοριά για το β γύρο των εκλογών

Σε σημερινή συνέντευξη τύπου στην Τρίπολη ο περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής της Οικολογικής Συμπολιτείας του Μοριά Λάμπρος Μπούκλης δήλωσε τα ακόλουθα:
« Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους κ.κ. Δράκο και Τατούλη που ανταποκρίθηκαν στο δημόσιο διάλογο που τους καλέσαμε. Οι απαντήσεις τους στα ερωτήματα που τους θέσαμε τιμούν την δημοκρατία και τους θεσμούς. Θα συνεισφέρουμε στις προσπάθειες τους και μετά τις εκλογές της Κυριακής....
Πιστεύουμε ότι πρέπει να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για ρήξεις και τομές με στόχο μία νέα και ισχυρή Πελοπόννησο.
Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους κ.κ.Δράκο και Τατούλη για τις εποικοδομητικές, προγραμματικές συνομιλίες που είχαμε τις τελευταίες ημέρες.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον ιδιαίτερα επιτυχημένο πρ.Επίτροπο Περιβάλλοντος της Ε.Ε. κο Σταύρο Δήμα για τις πρόσφατες συνομιλίες που είχαμε με όραμα όπως και εκείνος δήλωσε «μία πράσινη Πελοπόννησο».
Δεν περισσεύει κανείς και όλοι πρέπει ενωτικά να στηρίξουμε το έργο του νέου Περιφερειάρχη.
Καλούμε τους Πολίτες να αξιολογήσουν τις 20 απαντήσεις των κ.κ. Δράκου και Τατούλη, να κρίνουν την συνεισφορά τους στα δρώμενα της χώρας και να επιλέξουν εκείνον που μπορεί να κάνει ρήξεις και καινοτόμες αλλαγές.

Η Αριστερή Αντικαπιταλιστική παρέμβαση για το Μωριά Για τον δεύτερο γύρο περιφερειακών εκλογών

Για τον δεύτερο γύρο περιφερειακών εκλογών
Δεν πρόλαβαν να κλείσουν καλά καλά οι κάλπες και η νέα καταιγίδα μέτρων έχει ήδη προαναγγελθεί, με πρόσχημα την υστέρηση εσόδων βάσει του μνημονίου. Οι επίδοξοι διαχειριστές της εξουσίας, αφού έβγαλαν όπως τους βόλευε ο καθένας τα συμπεράσματά του, παραβλέποντας στην πραγματικότητα το μήνυμα αγανάχτησης που οδήγησε στην κατακόρυφη πτώση των ψήφων τους μέσα σε ένα.. χρόνο από τις προηγούμενες εκλογές, τώρα διαγκωνίζονται και για τους ψηφοφόρους των υπολοίπων συνδυασμών λες και πρόκειται για πρόβατα που θα μπουν σε στάνη. Έφτασαν στο σημείο αθλιότητας μάλιστα να διαρρέουν μέσω του ΑΝΤ1 στις 10/11, ότι ο κ. Δράκος ελπίζει στις ψήφους της ‘‘Αριστερής Αντικαπιταλιστικής Παρέμβασης στο Μωριά’’ του κ. Κάτσαρη, όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε. Εμείς όμως παραμένουμε σταθεροί στις απόψεις μας, αφού μέσα από το ψηφοδέλτιό μας καταδικάστηκε η εφαρμοζόμενη πολιτική, το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα και το πολιτικό προσωπικό που την υπηρετεί, ενώ επιδοκιμάστηκε μια σοβαρή στάση και πολιτική πρόταση εξόδου από την κρίση μέσα από ένα πολιτικό μέτωπο, που απευθύνεται στο σύνολο των εργαζομένων – ανέργων – αγροτών – αυτοαπασχολούμενων και τη νεολαία. Καλούμε όσους μας στήριξαν στο δεύτερο γύρο να ξαναμαυρίσουν αυτούς που μαύρισαν και ανερυθρίαστα συνεχίζουν να μαυρίζουν τη ζωή μας. Όσο για τους κύριους Δράκο και Τατούλη, εμείς αλλά και οι ψηφοφόροι μας γνωρίζουμε καλά τον βίο και πολιτεία τους και μπορούμε να εύκολα να τους κρίνουμε. Εμείς θα βρεθούμε μαζί με τους εργαζόμενους στον τρίτο γύρο των κοινωνικών αγώνων που είναι μπροστά μας.

Κάτσαρης Παναγιώτης: Υποψήφιος Περιφερειάρχης

Αποκλείστηκε η Κυπαρισσία από το κύπελλο

Την ήττα με 3-0 γνλωρισε χθες η ομάδα της Κυπαρισσίας στη Μεσσήνη από τον Πάμισο κια έτσι αποκλείστηκε από τον θεσμό του κυπέλλου Μεσσηνίας. Ο Πάμισος που πέρασε στην φάση των 4 είχε νικήσει και στον πρώτο αγώνα με 0-1
Related Posts with Thumbnails