Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑ .... ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ....

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΩΝ "ΑΡΚΑΔΙΑ" ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ

ΡΟΥΛΑ ΤΣΑΤΣΑΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΟΥΤΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΡΜΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΗΛΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΜΙΑΣ
ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΡΟΥΛΙΑΣ ΜΕΛΟΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΔΕΔΟΥΣΗΣ ΜΕΛΟΣ

Απολύσεις και από την Chrysler

Η κρίση προκαλεί σοβαρό χτύπημα στις αυτοκινητοβιομηχανίες Η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία Chrysler ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι θα μειώσει κατά ένα τέταρτο τον αριθμό των διοικητικών υπαλλήλων και του προσωρινού προσωπικού της, δηλαδή μέχρι και 5.000 θέσεις εργασίας, έως το τέλος του έτους
πηγη:skai.gr

Η μεγαλύτερη ρωσική τράπεζα Sberbank θα απολύσει 70.000 άτομα μέχρι το 2013

H μεγαλύτερη ρωσική τράπεζα, Sberbank, προγραμματίζει την κατάργηση 70.000 θέσεων εργασίας μέχρι το 2013, δηλαδή το 25% του σημερινού προσωπικού της, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Kommersant, που επικαλείται πρόγραμμα το οποίο ενέκρινε αυτή την εβδομάδα το ΔΣ της τράπεζας.
«Όπως μαρτυρούν τα έγγραφα της Sberbank, εάν το 2007 η τράπεζα απασχολεί 270.000 εργαζομένους, μέχρι το 2013 ο αριθμός αυτός δεν πρόκειται να ξεπερνά τους 200.000 με 220.000» γράφει η ρωσική εφημερίδα.Εκπρόσωπος Τύπου στης Sberbank δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να σχολιάσει το δημοσίευμα, ούτε να αποκαλύψει τη νέα στρατηγική ανάπτυξης της εταιρείας, η οποία εγκρίθηκε την Τρίτη.Ο κρατικά ελεγχόμενος τραπεζικός κολοσοός διαθέτει περισσότερα από 20.000 υποκαταστήματα σε όλη τη Ρωσία και προέκυψε από το ταμιευτήριο της σοβιετικής περιόδου.
Όπως και σε όλες τις άλλες τράπεζες στον κόσμο, επλήγη σοβαρά από την οικονομική κρίση, με αποτέλεσμα οι μετοχές της στο χρηματιστήριο της Μόσχας να χάσουν περίπου το 60% της αξίας τους από τις αρχές Σεπτεμβρίου.
πηγη:in.gr

Κλείνει για 15 μέρες τα εργοστάσια της η Renault στη Γαλλία...

Η οικονομική κρίση αρχίζει και κάνει την εμφάνιση της όλο και πιο έντονα , η Renault στη Γαλλία αποφάσισε να κλείσει για 15 μέρες τα εργοστάσια της στην Γαλλία καθώς οι πωλήσεις το τελευταίο τρίμηνο μειώθηκαν 20%....

καταλαβένεται λοιπόν τι μας περιμένει και τι δύσκολες οικονομικά εποχές ακολουθούν ..... να δούμε τι θα κάνουν χιλιάδες εργαζόμενοι όταν μεγάλες βιομηχανίες δεν θα μπορούν να τα βγάλουν πέρα .....

ΑΠΟΚΤΑ ΕΒΛΗΜΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΤΖΙ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΤΗΣ Η ΜΕΘΩΝΗ ...

ΤΟ ΜΠΟΥΡΤΖΙ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΤΗΣ ΜΕΘΩΝΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΘΩΝΗΣ
ΚΑΘΩΣ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΠΟΝΥΜΙΩΝ .... ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΙΧΕΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ - 9,71% ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ....

ΜΑΥΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ... ΕΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΝΥΧΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑ .... ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ .... -9,71% Η ΑΘΗΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ -6% ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ , ΠΆΝΩ ΑΠΟ -4% Η ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ...

ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ....

ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ ΓΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ....

Tην ποινή του θανάτου επέβαλε το δικαστήριο στο πρώην αντιδήμαρχο του Πεκίνου Λιου Ζίχουα , ο οποίος θεωρήθηκε ένοχος για δωροδοκία για έργα των ολυμπιακών αγώνων ... οτι πήρε περίπου 800 χιλ. ευρώ....
Μάλλον θα την γλιτώση όμως αφού θα υποβάλει έφεση και θα μετατραπεί σε ισόβια ....

είπε κανείς τίποτα ... αν ειχαμε τέτοιους νόμους στην Ελλάδα ... πόσοι θα είχαμε μείνει οι έλληνες .... και φυσικά πόσες φυλακές θα χρειαζόταν ....

ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ , ΠΕΜΠΤΗ , ΤΕΤΑΡΤΗ, ΤΡΙΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ..... ΜΑΥΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ....ΜΑΥΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ...

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ......
ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΛΑΥΣΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΑΝΩ ΤΟΥΤΟΥ -6% ΚΑΙ -8%

ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΕ ΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ -10,64%
ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΔΑΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ -10%

Παράταση μέχρι τις 21 Νοεμβρίου για τις αιτήσεις του Κτηματολογίου

Νέα παράταση μέχρι τις 21 Νοεμβρίου για τις αιτήσεις του Κτηματολογίου, προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κατάσταση κυρίως στα Υποθηκοφυλάκεια. Είναι η δεύτερη παράταση που δίνεται για την κατάθεση των δηλώσεων.
O υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς είπε ότι από τα 4,1 εκατ. δικαιώματα ιδιοκτησίας έχουν δηλωθεί ήδη τα 3,8 εκατ. δικαιώματα, ποσοστό 90%.
«Απομένουν, να δηλωθούν το 10% των δικαιωμάτων των πολιτών και τα δικαιώματα των Νομικών Προσώπων, τα οποία δηλώνονται μαζικά μέσω ειδικής εφαρμογής» εξήγησε.
Πάντως, ο κ. Σουφλιάς ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξει άλλη παράταση και για τους εκπρόθεσμους θα εφαρμοστεί ο νόμος και θα επιβάλλονται αυστηρά πρόστιμα.
πηγη:in.gr

Επέστρεψε από το διάστημα ο αμερικανός τουρίστας Richard Garriot...


Επέστρεψε μετά από δέκα ημέρες στο διάστημα ο αμερικανός τουρίστας του διαστήματος Richard Garriot στη ρωσική διαστημική κάψουλα Σογιούζ. Το Σογιούζ προσγειώθηκε με ασφάλεια στην πόλη Arkalyk του Καζακστάν το πρωί της Παρασκευής.

πηγη:ethnos.gr

Εξουδετέρωσαν βόμβα στα γραφεία της Shell


Εκρηκτικό μηχανισμό εξουδετέρωσαν με τη μέθοδο της ελεγχόμενης έκρηξης πυροτεχνουργοί έξω από τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας πετρελαιοειδών Shell, στο Παλαιό Φάληρο.
Επρόκειτο για κιβώτιο με εργαλεία το οποίο περιείχε δυναμίτιδα, ενώ προηγήθηκε τηλεφώνημα άγνωστου άνδρα στην αστυνομία.
πηγη:ethnos.gr

Διαγωνισμός για την Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών

Διαγωνισμός για την εισαγωγή 135 σπουδαστών στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών προκηρύχθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στη γραμματεία της Σχολής Δικαστικών Λειτουργών ή στη γραμματεία οποιουδήποτε δικαστηρίου της χώρας, έως τις 7 Νοεμβρίου 2008.
Το πρόγραμμα, η διαδικασία, τα εξεταστικά κέντρα διεξαγωγής του διαγωνισμού, καθώς και κάθε άλλη λεπτομέρεια η οποία αναφέρεται στους υποψηφίους, στους όρους και τον τρόπο διεξαγωγής του διαγωνισμού, καθορίζονται με απόφαση της επιτροπής του διαγωνισμού, ενώ οι γραπτές εξετάσεις θα διενεργηθούν στη Θεσσαλονίκη.
Η προκήρυξη του διαγωνισμού έχει αναρτηθεί στην Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης, στη Σχολή Δικαστικών Λειτουργών, στο Συμβούλιο της Επικρατείας, στον Άρειο Πάγο, στα Πρωτοδικεία και Εφετεία της χώρας και στους δικηγορικούς συλλόγο.
πηγη: kathimerini.gr ( ΑΠΕ - ΜΠΕ )

«Βουτιά» 9,60% έκανε στο Τόκυο ο Nikkei

Με απώλειες 811,90 μονάδων, ποσοστό 9,60%, έκλεισε πριν από λίγο στο Χρηματιστήριο του Τόκυο o δείκτης Nikkei , φθάνοντας στις 7.649,08 μονάδες.
naftemporiki.gr

Άγρια επίθεση στο δημοσιογραφο Μάκη Νοδάρο ....

Δύο άγνωστοι τον ξυλοκόπησαν άγρια έξω από το σπίτι του στα Λεχαινά.
Δολοφονική απόπειρα δέχθηκε την Πέμπτη ο Μάκης Νοδάρος, ανταποκριτής της εφημερίδας "Ελευθεροτυπία" στο νομό Ηλείας. Δύο άγνωστοι τον ξυλοκόπησαν άγρια έξω από το σπίτι του στα Λεχαινά και απομακρύνθηκαν με μοτοσικλέτα. Ο Μάκης Νοδάρος υποστηρίζει ότι κάποιοι ενοχλήθηκαν από τα ρεπορτάζ του για απίστευτα και παράνομα συμβάντα στην περιοχή της Ζαχάρως και επιχείρησαν να στείλουν μήνυμα εκφοβισμού για ν' αποτρέψουν την έρευνα. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Δημοσιογράφων ζητάει από τις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές να βρουν τους φυσικούς και τους ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης.
πηγη:skai.gr

ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Η ΝΔ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ...

Να απέχει αποφάσισε η ΝΔ από την συζήτηση στην βουλή για την προανακριτική επιτροπή.....
αλήθεια αν δεν είχε να φοβηθεί τίποτα γιατί την εκανε?????
Related Posts with Thumbnails