Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Φιέστα τίτλου σήμερα για την Κυπαρισσία

Την κούπα του πρωταθλητή Μεσσηνίας θα σηκώσει σήμερα το απόγευμα η ομάδα της Κυπαρισσίας στην φιέστα που θα γίνει στο δημοτικό στάδιο της πόλης.
Μια φιέστα που αναμένεται να έχει πολλές εκπλήξεις από την διοίκηση της ομάδας , η οποία θα ξεκινήσει στις 7 ώρα το απόγευμα με τον φιλικό αγώνα που θα δώσει κόντρα στην ομάδα του Πανηλειακού που κατάκτηση την πρώτη θέση στον 6ο όμιλο της Δ εθνικής.
Οι απονομές αναμένονται να γίνουν με το τέλος της αναμέτρησης υπό το φως των νέων προβολέων που έχουν μπει στο γήπεδο της Κυπαρισσίας.... Στο γήπεδο αναμένεται πλήθος κόσμου για να πανηγυρίσει την άνοδο της ομάδας στην Δ Εθνική

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Φιλιατρά για τον Καλλικράτη

H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του δήμου αναφέρει
"Καλούμε τους πολίτες της πόλης μας σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην κυβερνητική πρόταση για την εφαρμογή του Καλλικρατικού Δήμου Τριφυλίας με πρωτεύουσα την Κυπαρισσία και ενάντια στο έλλειμμα δημοκρατίας που επιδεικνύει, αγνοώντας την απόφαση των Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων Φιλιατρών και Γαργαλιάνων να συνενωθούν σε έναν Δήμο με την ονομασία «Δήμος Φιλιατρών» με πρωτεύουσα τους Γαργαλιάνους.
Η συγκέντρωση θα γίνει στην.... πλατεία των Φιλιατρών τη Δευτέρα 24 Μαΐου και ώρα 12:30 μμ.

Το μέλλον των Φιλιατρών βρίσκεται σε κρίσιμο καμπή και πρέπει με τη δυναμική μας παρουσία να διεκδικήσουμε την υλοποίηση των δικών μας αποφάσεων."

Η ΙΝΤΕΡ στην κορυφή της Ευρώπης . Βίντεο με τα γκολ

Με ένα παιχνίδι τακτικής που η άμυνα της ήταν αδιαπέραστη αλλά και οι αντεπιθέσεις της φαρμάκι η ΙΝΤΕΡ κατάφερε να πάρει το βαρύτιμο τρόπαιο στον τελικό του Champions League κόντρα στην Μπάγερν η οποία αν και προσπάθησε δεν κατάφερε να διασπάσει την αμυντική γραμμή που είχε στήσει πολύ καλά ο Μουρίνιο.
Τα γκολ για τους θριαμβευτές πέτυχε ο Ντιέγκο Μιλίτο στο 35’ και στο 70’

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ
Related Posts with Thumbnails