Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

2-2 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΒΕΡΝΤΕΡ ... ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΕΙΧΘΗΚΕ ΙΣΟΠΑΛΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΤΖΙΟΥ ....
ΕΙΧΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΈΝΑ ΤΡΙΤΟ ΓΚΟΛ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΒΡΕΜΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ .... ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΗΤΑΝ ΜΕΤΡΙΟ

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ...

ΒΡΟΧΗ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ .... ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ....
ΝΕΩΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ "ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ" ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ .....

Πυρετός τζόγου στην Ιταλία... για 95 εκ ευρώ που δίνει το ΛΟΤΟ

Άπιαστο όνειρο αποδεικνύεται για τους Ιταλούς ο μαγικός συνδυασμός των έξι αριθμών του λότο, που θα τους χαρίσει το τζακποτ των 95 εκατομμυρίων ευρώ. Δεν έχει αναδειχθεί νικητής από τον Απρίλιο. Εν μέσω της χρηματοπιστωτικής κρίσης, ένας επικίνδυνος πυρετός τζόγου έχει κατακυριεύσει την Ιταλία. Σύμφωνα με την μεγαλύτερη καταναλωτική οργάνωση της χώρας Κόντακονς, μερικοί παίκτες δεν διστάζουν να στοιχηματίσουν το μισθό τους, ακόμη και τις οικονομίες μιας ολόκληρης ζωής. Η οργάνωση κατέθεσε αγωγή στον Εισαγγελέα της Ρώμης, ζητώντας την κατάσχεση του χρηματικού ποσού για να μπει τέλος στην τρέλα. Δεν εχει οριστεί ημερομηνία για την εκδίκαση της υπόθεσης. Μέχρι τότε εκατομμύρια Ιταλοί μπορούν να παίξουν λότο, με την ελπίδα ότι η Θεά-Τύχη θα τους χαμογελάσει σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς
Πηγή: skai.gr (ΒΒC, Βάνα Κουτρουλού)

Στον ALPHA οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Super League για το 2009-2012

Ο Αlpha πήρε τα τηλεοπτικά δικαιώματα για την μετάδοση των ποδοσφαιρικών αγώνων της Super League για την περίοδο 2009-2012 .... εκτός του Ολυμπιακού ο οποίος διαπραγματέυεται από μόνος του τα τηλεοπτικά του δικαιώματα ....

ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

ΣΤΟ -4,5% ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ... ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΔΕΙΚΤΗ ΑΚΟΜΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ....

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΠΤΩΣΗ ΑΝΩ ΤΟΥ -3,5%

Κλείνει το ΕΚΕΜΕ στη Μελβούρνη

Απογοήτευση προκαλεί στην Ομογένεια η είδηση ότι κλείνει, έπειτα από δεκάχρονη λειτουργία, το Εθνικό Κέντρο Ελληνικών Μελετών και Έρευνας (ΕΚΕΜΕ) του πανεπιστημίου Λα Τρομπ της Μελβούρνης. Μετά το "λουκέτο" το Πανεπιστήμιο La Trobe υιοθετώντας την έκθεση της Επιτροπής Αναθεώρησης της Λειτουργίας του ΕΚΕΜΕ θα προβεί στην ίδρυση νέου Κέντρου Ελληνικής Έρευνας, το οποίο θα ενταχθεί στη Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου.Με πρωτοβουλία της πρυτανείας του La Trobe, την Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου θα γίνει δημόσια συγκέντρωση στο ΕΚΕΜΕ, κατά τη διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν οι αποφάσεις της, καθώς και τρόποι στήριξης των ελληνικών σπουδών και έρευνας στο πανεπιστήμιο.Επίσης, θα γίνει ανταλλαγή απόψεων για το μέλλον του αρχειακού υλικού.Η Έκθεση της Επιτροπής αναθεώρησης αφορά και τα έξι κτίρια του ΕΚΕΜΕ, τα οποία είχαν παραχωρηθεί στην Εταιρεία Ελληνικών Μελετών (Society for Hellenic Studies), τον Αύγουστο του 2004 για 99 χρόνια με συγκεκριμένους όρους.Κοινή είναι η εκτίμηση, ότι μετά το κλείσιμο του ΕΚΕΜΕ το Πανεπιστήμιο θα ακυρώσει το ενοικιαστήριο και θα χρησιμοποιήσει τα κτίρια για τις ανάγκες του.
Πηγή: www.athina984.gr

Ινδία: Τουλάχιστον 17 νεκροί και 30 τραυματίες σε βομβιστική επίθεση

Τουλάχιστον 17 νεκροί και 30 τραυματίες είναι ο απολογισμός της βομβιστικής επίθεσης το βράδυ της Τρίτης στην πρωτεύουσα κρατιδίου της βορειοανατολικής Ινδίας, στα σύνορα με την Μιανμάρ, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.
Ο «πολύ ισχυρός εκρηκτικός μηχανισμός» είχε τοποθετηθεί σε δίκυκλο που ήταν σταθμευμένο κοντά σε αστυνομικό τμήμα. Σχεδόν όλα τα θύματα ήταν πολίτες, διευκρίνισε ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης Ιμπάλ στο κρατίδιο Μανιπούρ.
Πολλά από τα πτώματα ήταν απανθρακωμένα και σχεδόν αδύνατον να αναγνωριστούν, ενώ από τους τραυματίες οι τρεις βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, δήλωσαν οι γιατροί του νοσοκομείου της πόλης.
Μέχρι τώρα καμμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη της επίθεσης. Στην περιοχή 19 οργανώσεις ανταρτών μάχονται για την αυτονομία του Μανιπούρ.
πηγη:naftemporiki.gr

Δέκα μονάδες μπροστά ο Ομπάμα .... του ΜακΚειν

Σαφές προβάδισμα μόλις δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές έχει πάρει ο Μπαράκ Ομπάμα, έναντι του Τζον Μακέιν.
Όπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση των Reuters, C-SPAN και Zogby, ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία, έχει ποσοστό 52% έναντι 42% του αντιπάλου του και το ποσοστό λάθους φτάνει το +- 2,9%.
Για τη δημοσκόπηση που έγινε τηλεφωνικά, ρωτήθηκαν 1.208 άτομα.
Σύμφωνα με τους πολιτικούς αναλυτές ο Τζον Μακέιν δείχνει να χάνει τη «φόρα» που είχε πάρει αμέσως μετά το τρίτο και τελευταίο ντιμπέιτ της προεκλογικής εκστρατείας.
Ιδιαίτερα σημαντικό είναι και το γεγονός ότι ο Ομπάμα προηγείται με διαφορά 27% μεταξύ των ανεξαρτήτων ψηφοφόρων, αλλά και με 16% στις γυναίκες σε σχέση με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων. Προβάδισμα έχει και στις περισσότερες κατηγορίες, όπως αναφέρει ο Τζον Ζογκμπι.
πηγη:zougla.gr

Επίθεση με γιαούρτια στον Ευάγγελο Αντώναρο

Με γιαούρτια επιτέθηκαν κουκουλοφόροι χθες το μεσημέρι, στον αναπληρωτή κυβερνητικό εκπρόσωπο Ευάγγελο Αντώναρο, την ώρα που περπατούσε στην οδό Βαλτετσίου στα Εξάρχεια.
Κάποιοι από τους κουκουλοφόρους μάλιστα που συμμετείχαν στην απρόκλητη επίθεση δεν δίστασαν να καταγράψουν τη σκηνή με τα κινητά τους τηλέφωνα.
Εν τω μεταξύ, άγνωστοι χθες βράδυ έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου του υφυπουργού Εξωτερικών Γιάννη Βαληνάκη, ενώ ήταν παρκαρισμένο έξω από το υπουργείο.
Πηγη:zougla.gr

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE

Γιουβέντους - Ρεάλ Μαδρίτης 2-1
Μπάγερν Μονάχου - Φιορεντίνα 3-0
Στεάουα Βουκουρεστίου - Λιόν 3-5
Φενέρμπαχτσε - Αρσεναλ 2-5
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σέλτικ 3-0
Πόρτο - Ντιναμό Κιέβου 0-1
Βιγιαρεάλ - Ααλμποργκ 6-3
Ζενίτ - Μπάτε Μπορίσοφ 1-1

Επεισόδια κατά το συλλαλητήριο της Τρίτης στην Αθήνα

Επεισόδια, μεταξύ ομάδας διαδηλωτών και αστυνομικών, σημειώθηκαν μετά το συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στην Αθήνα, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, καταγγέλλοντας τις οικονομικές και ασφαλιστικές ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση.
Μεγάλη ήταν η συμμετοχή του κόσμου στις συγκεντρώσεις στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.
Κατά τα επεισόδια τραυματίστηκαν έξι διαδηλωτές, που διακομίστηκαν στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Οι δύο είναι συνδικαλιστές στον Σύλλογο Εργαζομένων της Τράπεζας Αττικής και οι τέσσερις είναι φοιτητές.
πηγη:in.gr
Related Posts with Thumbnails