Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Όταν Σε Είχα Πρωτοδεί - Professional Sinnerz

Πως να εκνευρίσετε τους επισκέπτες στο website σας....20 συμβουλές για να μην ξαναπατήσει κανείς

1. Απενεργοποιήστε το δεξί και το αριστερό κλικ του ποντικιού.
2. Αλλάξτε τον κέρσορα του ποντικιού με ότι σας αρέσει απλά να μην είναι βέλος.
3.To template της εταιρικής σας σελίδας να είναι δοκιμασμένο και αποδεδειγμένα αποτελεσματικό. Γι αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εκείνο του In.gr, της Microsoft ή του troktikou για Blog.
4. Με το που μπαίνει στην σελίδα σας ο επισκέπτης πετάξτε του pop-up για να γράψει το όνομά του, έτσι δε θα το ξεχάσει ποτέ.
5. Τα Χριστούγεννά βάλτε παχύ χιόνι να ρέει πάνω από το περιεχόμενο της σελίδας σας, το περιβάλλον θα γίνει πιο ζεστό και το κείμενο πιο ευανάγνωστο. Την περίοδο του Πάσχα βάλτε να πέφτουν αυγά και το φθινόπωρο φύλα.
6. Βάλτε όλο το περιεχόμενο σε ...ένα flash αρχείο του 1MB, οι έλληνες έχουν όλοι ADLS 1024 και σε μερικά δευτερόλεπτα η σελίδα σας θα τους εμφανιστεί.
7. Βάλτε απαραιτήτως ήχο στην σελίδα σας χωρίς να την έχει επιλέξει ο επισκέπτης, σε όλους αρέσει την ώρα που σερφάρουν ακούγοντας mp3 να πετάγονται άσχετοι ήχοι από διάφορες σελίδες.
8. Βάλτε όσα πιο πολλά κινούμενα γραφικά μπορείτε για να ξεκουράζετε το μάτι του επισκέπτη και να μπορεί να διαβάζει το περιεχόμενο της σελίδας σας πιο χαλαρός.
9. Bάλτε άσχετο κείμενο να κάνει scroll στο status bar του IE ώστε να μη μπορεί να δει ο επισκέπτης που τον οδηγούν τα links που έχετε στην σελίδα σας. Σε όλους αρέσει το μυστήριο και οι εκπλήξεις.
10. Βάλτε υπογράμμιση σε όσο πιο πολύ περιεχόμενο μπορείτε, αν είναι και στο ίδιο χρώμα που χρησιμοποιείτε και για τους συνδέσμους σας θα είναι ακόμα καλύτερα. Σκοπός μας είναι να κάνουμε τον επισκέπτη μας ντετέκτιβ και να ανακαλύψει μόνος τους ποια στοιχεία είναι σύνδεσμοι και ποια περιεχόμενο.
11. Μήν, προς Θεου, βάλετε πουθενά link "Επικοινωνία" . Αφήστε τον επισκέπτη να βρεί το mail σας απο τον hostmaster
12. Δώστε οδηγίες στον επισκέπτη:
"Για να δείτε σωστά την σελίδα πρεπει:
a) Να εχετε αναλυση 1024x768
b) Internet explorer 6.2.34
c) 32 bit χρώμα
d) Να εχετε flash player 9.2
e) Να πατήστε F11
f) να κλείσετε την βρύση
g) να αναψετε τσιγάρο
13. Φροντίστε να κάνετε την δική σας σελίδα, την αρχική σελίδα(homepage) του επισκέπτη, χωρίς εκείνος βέβαια να το γνωρίζει.
Μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαρούμενος θα νιώσει την επόμενη φορά, που θα ανοίξει τον browser του;;;
14. Η σελίδα σας πρέπει απαραίτητα να βγάζει οριζόντια μπάρα όχι μόνο στα 800χ600 αλλά και στα 1024χ768 ώστε να πειστούν επιτέλουν οι ανόητοι επισκέπτες να πάρουν το νέο 40άρι Plasma Monitor.
15. Βάλτε αγγλική κωδικοσελίδα σε ελληνικό κείμενο για να μάθουν επιτέλους οι άσχετοι χρήστες την αλλαγή κωδικοποίησης από τον internet explorer.
16. Βάλτε ένα ρολόι ή μια ουρά από αστράκια να ακολουθεί από πίσω τον κέρσορα του ποντικιού
17. Το φόντο της επαγγελματικής σας παρουσίασης να είναι μαύρο με κίτρινα γράμματα, κόκκινες επικεφαλίδες και μπλε links.
18. Βάλτε κάθε περιοχή του σάιτ σας να ανοίγει σε νέο παράθυρο μην τυχόν και χάσετε κανέναν επισκέπτη...
19. Βάλτε ένα Alert window ενημερώνοντας τους χρήστες οτι μπήκαν στο site σας. Ετσι, για το καλωσόρισες!
20.Βαλτε στο backround μια τεραστια φωτο του Μητσοτακη.(θα καει σιγουρα η οθονη ...)

Μαζεμένα αποσπάσματα από freestuff.gr

http://www.halkida.tv/article/1409

Οι αμοιβές και τι ισχύει για την αργία του Δεκαπενταύγουστου


Αν η τύχη το έχει φέρει να δουλεύεται ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο ή να μην έχετε άδεια διαβάστε παρακάτω τι ισχύει για την μέρα αυτή σύμφωνα με το Κέντρο Πληροφόρησης εργαζομένων και Ανέργων "Η 15η Αυγούστου ανήκει στις υποχρεωτικές αργίες κατά τις οποίες απαγορεύεται η απασχόληση των μισθωτών, καθώς και η λειτουργία των επιχειρήσεων εκτός από εκείνες που νόμιμα λειτουργούν τις Κυριακές και κατά τις υποχρεωτικές αργίες.
Φέτος η 15η Αυγούστου συμπίπτει με την ημέρα του Σαββάτου με αποτέλεσμα να ισχύουν τα εξής:
Για τους μισθωτούς που δεν θα απασχοληθούν κατά την 15η Αυγούστου ισχύουν τα εξής:
1) Επί συστήματος εξαημέρου εργασίας.
α) οι ημερομίσθιοι που δεν θα απασχοληθούν για λόγους που δεν οφείλονται σ’ αυτούς, θα πάρουν το συνήθως καταβαλλόμενο για τη συγκεκριμένη ημέρα ημερομίσθιό τους.
β) οι επί μηνιαίο μισθό, δεν δικαιούνται άλλη αμοιβή πέρα από το καταβαλλόμενο μισθό τους.
2) Επί συστήματος πενθημέρου εργασίας
Για την βδομάδα από 10 έως 15 Αυγούστου οι μισθωτοί που θα απασχοληθούν από Δευτέρα έως Παρασκευή δικαιούνται τα εξής:
α) οι ημερομίσθιοι , ένα ημερομίσθιο επιπλέον.
β) οι μισθωτοί δεν δικαιούνται άλλη αμοιβή πέραν του μισθού τους.
Για τους μισθωτούς που θα απασχοληθούν κατά την 15η Αυγούστου ισχύουν τα εξής:
α) οι ημερομίσθιοι θα λάβουν το συνηθισμένο ημερομίσθιό τους και προσαύξηση 75% που θα υπολογισθεί στο νόμιμο ωρομίσθιό τους, για όσες ώρες απασχοληθούν.
β) οι επί μηνιαίο μισθό θα λάβουν τόσα ωρομίσθια όσες ώρες απασχοληθούν και προσαύξηση 75% στο νόμιμο ωρομίσθιό τους.

Επιπλέον οι εργαζόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι:
• Δεν υπάρχει θέμα μεταθέσεως της γιορτής σε άλλη μέρα διότι με το άρθρο 7 του ν.1400/83, καταργήθηκαν τόσο για τον ιδιωτικό όσο και για το δημόσιο τομέα οι διατάξεις περί μεταθέσεως εορτών- αργιών όταν συμπίπτουν με Κυριακή ή Σάββατο
• Εάν η απασχόληση τόσο των ημερομισθίων όσο και των επί μηνιαίο μισθό κατά την 15η Αυγούστου είναι πέρα των 40 ωρών, οφείλεται εκτός από την προσαύξηση και πρόσθετη αμοιβή λόγω υπερεργασίας κλπ.
• Το ημερομίσθιο της 15ης Αυγούστου το δικαιούνται και οι μισθωτοί που βρίσκονται σε άδεια, χωρίς να προσμετρήσουν όμως τη μέρα αυτή στις εργάσιμες μέρες της άδειάς τους. Οι αμειβόμενοι με μηνιαίο μισθό δεν θα πάρουν πρόσθετο ημερομίσθιο για την αργία, αλλά και στην περίπτωση αυτή δεν θα προσμετρηθεί η ημέρα της αργίας στις εργάσιμες ημέρες της άδειάς τους.
• Δεν δικαιούνται το ημερομίσθιο οι μισθωτοί που θα απέχουν από την εργασία τους για τους δικούς τους λόγους, αν η επιχείρηση λειτουργεί νόμιμα κατά τις Κυριακές και τις αργίες.






Η δύσκολη επιστροφή από τις διακοπές ....

Επειδή όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν , έτσι τέλειωσαν κια οι φετινές καλοκαιρινές διακοπές μας. Μετά από δύο εβδομάδες ξεκούρασης και χαλάρωσης στις όμορφες Κυκλάδες επιστρέφουμε και θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε και πάλι....
Δύο εβδομάδες στις οποίες και τι δεν έγινε έτσι; Μπορεί να μην κάναμε αναρτήσεις αλλά μια ματιά στα blog ρίχναμε. Σημαντικότερο από όλα τo κλείσιμο και άνοιγμα του troktiko.blogspot του μεγαλύτερου ελληνικού blog με ότι μπορεί να σηματοδοτεί αυτό για όλη την blogσφαιρα και ειδικά για τα υπόλοιπα blogs.
Πάντως όλη αυτή η ιστορία σίγουρα έκανε κάποιους να κάνουν κωλοτούμπες ....
Από εκεί και ...πέρα οι ομάδες μας εύκολα πέρασαν στα play offs του champions league και τώρα είναι ένα βήμα πριν τους ομίλους με τον Ολυμπιακό να έχει εύκολο έργο απέναντι στην Σεριφ ενώ ο ΠΑΟ σαφώς πιο δύσκολο απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.
Στα πολιτικά τα ίδια και τα ίδια , πότε θα γίνουν εκλογές , οι γρίπη εξακολουθεί να είναι στην επικαιρότητα , νέα φορολογικά μέτρα ακούγεται ότι έρχονται .... δηλαδή όλα φυσιολογικά.
Όσο για την Μεσσηνία όλα κυλούν στον ρυθμό των εκδηλώσεων σε κάθε γωνιά του νομού , τα τριγλυκερίδια χτυπούν κόκκινο από την πολύ γουρνοπούλα , ενώ δεν λείπουν και κάποιες σημαντικές και ωραίες εκδηλώσεις ... όταν φυσικά γίνονται.
Αυτά προς το παρόν και από εδώ και πέρα θα (προσπαθήσουμε) ξαναμπούμε στους ρυθμούς μας.


Related Posts with Thumbnails