Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

Ανέκδοτο .....Ο τυφλός και η ξανθιά

Ήταν ένας τυφλός και μπήκε κατά λάθος σε ένα bar για γυναίκες. Κάθεται
και νομίζοντας ότι μιλάει στο barman λέει:
"Φίλε, να σου πω το τελευταίο ανέκδοτο για ξανθιές;"
Τον ακούει μια γυναίκα που καθόταν πιο δίπλα και του λέει:
"Φίλε, πριν πεις το ανέκδοτο πρέπει να σου πω 5 πράγματα:
1) η barwoman είναι ξανθιά,
2) η σερβιτόρα είναι ξανθιά,
3) η κοπέλα που κάθεται αριστερά σου είναι 1.90, ξανθιά και έχει μαύρη
ζώνη στο καράτε,
4) η κοπέλα που κάθεται δεξιά σου είναι ξανθιά και μόλις προχθές
αποφυλακίστηκε για φόνο και...
5) ...κι εγώ είμαι ξανθιά...
Λοιπόν, θέλεις να πεις ακόμη το ανέκδοτό σου;"

Και τότε της απαντάει ο τυφλός: "Ε, άστο...άμα είναι να το εξηγώ 5 φορές..."

Τεστ Φιλίας....


Ο σκυλος ειναι ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου !

Αν θελετε να βεβαιωθειτε, κανετε αυτο το τεστ :

Κλειστε την γυναικα σας και τον σκυλο σας μαζι στο πορτμπαγαζ του αυτοκινητου σας.

Οταν το ανοιξετε.... ποιος θα σας κανει χαρες ????

Prison Break Season 4

Η γενική ιδέα της ιστορίας του 4 κύκλου ξεκινά από το τέλος του 3 κύκλου οπού κάνει κάποιες δηλώσεις ο Michael Scofield σε ένα μέλος της γνωστής "Εταιρείας" και από εκεί και πέρα αφήνει να εννοηθεί η συνέχεια του 4 κύκλου και τη πρόκειται να ακολουθήσει πάνω-κάτω αφού ποτέ δεν μπορούμε να πούμε με ακρίβειά τι θα λάβει μέρος στη 4 συνεχή χρονιά μιας τόσο απρόβλεπτης σειράς.
Για την ιστορία του 4 κύκλου τώρα έχουν διαρρεύσει κάποιες πληροφορίες από το ασάλευτο μάτι των παπαράτσι οπού μαρτυρούσαν ότι.... ο Michael πιάνει δουλειά ως σερβιτόρος με στόχο να βρεθεί κοντά σε κάποια μέλη της "Εταιρείας" οπού και έναν προς έναν τους σκοτώνει! Επίσης μέχρι στιγμής η πιο αποκαλυπτική και η πιο σοκαριστικη πληροφορία είναι ότι η Sara ( Sarah Wayne Callies ) επιστρέφει πάλι στην σειρά αναιρώντας τον θάνατο της στον 3 κύκλο όπου είχε σταλθεί το κεφάλι της μέσα σε ένα κουτί στον Lincoln. Επίσης στον 4 κύκλο είχαν δηλώσει ότι μπορεί πάλι να έχουμε απόδραση αυτή τη φορά του Fernado Sucre ( Amaury Nolasco ) με τη βοήθεια φυσικά του Michael, αφού βρέθηκε στη φυλακή ο Sucre βοηθώντας τον Michael να αποδράσει από τη φυλακή Sona στον 3 κύκλο.
Έτσι ο Μichael επιστρέφει για να δώσει μια χείρα βοηθείας στον φίλο του Sucre αφού έτσι και αλλιώς του χρωστάει.Εμείς πάντα στην Ελλάδα περιμένουμε ακόμα τον 3 κύκλο από ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ όπου είναι βέβαια καταπληκτικός και κατά τη γνώμη μου μέχρι στιγμής ο πιο επιτυχημένος, πιο βίαιος και πιο απρόβλεπτος αφού πολλοί τον έχουμε ήδη δει . Οπότε αναμένουμε με τρομερή αγωνία τον 4 κύκλο όπου λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2009 στην Αμερική. Nα και μια πιο σχετική εικόνα με θέμα τον 4 κύκλο.

http://tvnea.blogspot.com/2009/02/6-2.html

Κρίνεται σήμερα η συνταγματικότητα του 42% στην Ολομέλεια του ΣτΕ

Κρίνεται σήμερα από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της επικρατείας ή συνταγματικότητα η μη του εκλογικού νόμου για την τοπική αυτοδιοίκηση που αφορά το 42% , ποσοστό με το οποίο όποιος το συγκέντρωσε μπορούσε να αναδειχθεί δήμαρχος ή νομάρχης από την πρώτη Κυριακή.
Ήδη το συγκεκριμένο ζήτημα έχει απασχολήσει το Συμβούλιο της Επικρατείας και πιο συγκεκριμένα το Γ τμήμα του όπου όμως υπήρχε διχογνωμία απόψεων ως προς την συνταγματικότητα ή μη του εκλογικού μέτρου το οποίο με το 42% δίνει τα 3/5 των εδρών στον πρώτο συνδυασμό.
Πάντως αν από την Ολομέλεια όπου έχει παραπεμφθεί το θέμα αποφασιστεί η ....αντισυνταγματικότητα του μέτρου δεν αποκλείεται σε ορισμένες νομαρχίες και δήμους να ξαναστηθούν κάλπες.
Λέτε να γίνει κάτι τέτοιο και να πάμε σε τριπλή εκλογική διαδικασία ευρωεκλογές - εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές , φανταστείτε σενάριο έτσι. Πολύ ακραίο βέβαια και θα μου πείτε τι κάθομαι και σκέφτομαι πρωϊνιάτικα ..... αλλά με λίγη φαντασία όλα μπορούν να γίνουν.

Κυκλοφόρησε η νεα έκδοση Skype 4.0 με βελτιωμένα video και audio calls

Μετά από έξι μήνες στην φάση beta, η έκδοση 4.0 του Skype είναι έτοιμη με αρκετά νέα χαρακτηριστηκά και βελτίωση του instant messaging και του interface που είναι ακόμια πιο εύκολο στην χρήση. Επίσης μεγάλη έμφαση δόθηκε στην ποιότητα των video κλήσεων, με μεγαλύτερη πλέον ανάλυση και την δυνατότητα full screen. Πλέον δεν είναι απαραίτητο να κάνετε μια κλήση ήχου πριν ξεκινήσετε την συνομιλία μέσω βίντεο, άλλα μπορείτε να κάνετε κατευθείαν το δεύτερο. To Skype δεν ξεχνά όσους έχουν..... μικρές ταχύτητες στην σύνδεσή τους, άλλα όσοι έχουν υψηλή ταχήτητα μπορούν να απολαύσουν video των 30 frames κάθε δευτερόλεπτο. Οι βελτιώσεις στον ήχο δεν λείπουν, με μείωση κατά 50% του bandwidth με χρήση ενός καινούριου codec, ενώ και στο chat υπάρχει μεγαλύτερος χώρος για να γράψει ο χρήστης όπως και καλύτερη διασαφήνιση του ποιος γράφει μια δεδομένη στιγμή και τι.

http://away.gr/2009/02/03/skype-40-debuts-with-improved-video-and-audio-calls/
Related Posts with Thumbnails