Παρασκευή 18 Ιουλίου 2008

'Εκλεψαν το ... λεωφορείο, που μετέφερε αστυνομικούς

Θύμα κλοπής… λεωφορείου έπεσε ένας ιδιοκτήτης τουριστικού γραφείου από τον Πύργο. Ο Γιώργος Τσαγδής πραγματοποιούσε εκδρομή στην Ιταλία με το τουριστικό του λεωφορείο, όταν άγνωστοι το έκλεψαν ξημερώματα έξω από το ξενοδοχείο, όπου διανυκτέρευε.
Το λεωφορείο μετέφερε… αστυνομικούς της τοπικής διοίκησης Ηλείας της Διεθνούς Ένωσης Αξιωματικών μαζί με τις οικογένειες τους σε εκδρομή 9 ημερών στην Ιταλία.
Το βράδυ της έβδομης μέρας της εκδρομής, ο ιδιοκτήτης είχε παρκάρει το αξίας 300.000€ υπερσύγχρονο λεωφορείο έξω από το ξενοδοχείο, όπου διανυκτέρευε το γκρούπ στο Μιλάνο. Για αρκετή ώρα ο κος Τσαγδής και οι εκδρομείς κάθονταν σε χώρο του ξενοδοχείου, όπου είχαν άμεση οπτική επαφή με το λεωφορείο.
Έκπληκτοι, όμως, το πρωί διαπίστωσαν ότι το λεωφορείο είχε κάνει «φτερά». Αμέσως απευθύνθηκαν στην αστυνομία του Μιλάνου και το ελληνικό Προξενείο.
Πρωτοφανής ήταν όμως η αντίδραση της ιταλικής αστυνομίας. Παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις από τον ιδιοκτήτη και το ελληνικό Προξενείο, μέχρι το βράδυ δεν είχε εμφανιστεί κανείς Ιταλός αστυνομικός στο ξενοδοχείο, να κάνει, έστω, μια τυπική έρευνα.


πηγη: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails