Σάββατο 5 Ιουλίου 2008

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ


Πολλές φορές είναι που οι εκάστοτε κυβερνώντες θέλουν να μας πείσουν , ότι νοιάζονται για την περιοχή μας , την αποκέντρωση ,για ισόρροπη ανάπτυξη, για την εξυπηρέτηση των πολιτών , την ανάπτυξη των περιοχών και θα πολεμήσουν το μαράζωμα τους και μπλα…μπλα…μπλα… ένα κάρο ακόμη μπουρδολογίες.

Και όπως είναι φυσικό όλα αυτά είναι πολιτικάντικες δηλώσεις και μύθοι που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα απλά είναι για λαϊκή κατανάλωση τα λένε και ότι κάτσει (όποιον ψήσουν)

Τα λέω αυτά σχετικά με τον μύθο της αποκέντρωσης καθώς μια σειρά από δημόσιες υπηρεσίες της περιφέρειας της Τριφυλίας κλείνουν και όπως είναι φυσικό όλα πια συσσωρεύονται στην έδρα του νομού και που ξέρεις αύριο μπορεί στην έδρα της Περιφέρειας και στην συνέχεια στην έδρα του κράτους ….. εξάλλου τι τους νοιάζει εκείνοι ταλαιπωρούνται όχι βέβαια….

Έχουμε και λέμε για υπηρεσίες που έχουν κλείσει:

Κυπαρισσία : πρακτορείο τράπεζας Ελλάδος , γραφείο ΔΕΗ , Αγρονομία….
Φιλιατρά :σχεδόν έχει κλείσει ο ΟΤΕ
Γαργαλιάνους: Αγροτικό Κτηνιατρείο

Αυτά είναι τα στάνταρ ίσως μας έχει ξεφύγει κάποια ή κάποιες άλλες ίσως ακολουθήσουν και άλλες ……

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πες τα ρε μεγάλε... Χώστους τα όσο μπορείς! Μόνο με το κράξιμο και την λαική ορή, αντίσταση και πάλη, μπορεί να δούμε κάτι καλό!
Τη μεγαλύτερη ευθύνη όμως για την κατάντια της επαρχίας και των περιφερειακών πόλεων, όμως, την έχουν οι τοπικοί άρχοντες, παράγοντες και πολιτικοί που δεν αντιδρούν αλλά μοιρολατρικά, με απίστευτη ανοχή, βλέπουν τις αποφάσεις των κυβερνώντων και δεν κάνουν απολύτως τίποτα για τον τόπο... Αυτή είναι η πραγματικότητα, όπως συμβαίνει και με το Δήμο της Κυπαρισσίας, που γράφεις.

kosmosnews είπε...

τα λεω - τα λεω ποιος τα ακουει

Ανώνυμος είπε...

Θα τα χώνουμε εδώ συμπατριώτη! Αρκετά μας έχει πάρει από κάτω εμάς τους Μεσσήνιους. Κυβερνάμε την Ελλάδα τα τελευταία 200 χρόνια και η Μεσσηνία έχει ρημάξει. Τελευταίος νομός στο τσίρκο των λαμογίων που εμείς απελευθερώσαμε και λέγεται Ελλάδα

Κορωναίος ο αντιλαμίγιος

kosmosnews είπε...

Ο ΝΟΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΦΙΛΕ ΚΟΡΩΝΑΙΕ

Trifylianews είπε...

Φτάνει πια! Δεν πάει άλλο! Τέρμα η ανοχή... Και δικαιώς ο κόσμος αναρωτιέται, έχουμε πιάσει πάτο ή υπάρχει και ποιό κάτω;;;

Related Posts with Thumbnails