Πέμπτη 14 Αυγούστου 2008

Παρακολουθούν τους Ολυμπιακούς μέσω υπολογιστών και κινητών

Εκατομμύρια Αμερικανοί παρακολουθούν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου χωρίς να ανοίξουν ούτε μια στιγμή τις τηλεοράσεις τους. Οι 29οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα είναι οι πρώτοι που ένας σημαντικός αριθμός ανθρώπων - έως και 5%- θα τους δουν μέσω υπολογιστών ή κινητών τηλεφώνων εκτιμά ο Ντιν ΝτεΜπιάσε της TNS Media.
Αυτούς ακριβώς τους θεατές, που διαμορφώνουν τις τάσεις, επιθυμούν να πλησιάσουν οι άνθρωποι της αγοράς. Το καλύτερο πεδίο για να τους πλησιάσουν είναι τα κοινωνικά μέσα: το 73% των Αμερικανών με πρόσβαση στο Διαδίκτυο παρακολούθησαν ονλάιν βίντεο το Μάιο, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Νίλσεν. Περισσότεροι από 154 εκατομμύρια Αμερικανοί θα δουν ονλάιν βίντεο το 2008, αυξημένοι κατά 12% σε σχέση με πέρυσι, σύμφωνα με την τελευταία αναφορά της eMarketer, ενώ περισσότερα από ένα στα τρία κινητά τηλέφωνα έχουν δυνατότητα λήψης βίντεο (Nielsen).
Περισσότεροι από 147 εκατ. άνθρωποι σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν αυτό το διάστημα σε κοινωνικά δίκτυα μέσω των κινητών τηλεφώνων τους επισημαίνει η eMarketer.
πηγη:flash.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails