Κυριακή 3 Αυγούστου 2008

Τρία debate για Ομπάμα - ΜακΚέιν

Στη διεξαγωγή τριών πολιτικών αντιπαραθέσεων με τον ρεπουμπλικανό υποψήφιο για την αμερικανική προεδρία Τζον ΜακΚέιν συμφώνησε ο δημοκρατικός υποψήφιος Μπάρακ Ομπάμα. Παρ' όλα αυτά δεν απάντησε στην πρόταση του ΜακΚέιν για μια σειρά κοινών δημόσιων εμφανίσεων.Σε επιστολή του προς την επιτροπή οργάνωσης των δημόσιων συζητήσεων ο διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας του Ομπάμα, Ντέιβιντ Πλουφ, δέχτηκε το σχέδιο που περιλαμβάνει τρία ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων προέδρων και ένα μεταξύ των υποψηφίων αντιπροέδρων πριν τις εκλογές της 4ης Νοεμβρίου.
Οι δημόσιες αντιπαραθέσεις θα διεξαχθούν μετά τα συνέδρια των δύο κομμάτων που θα γίνουν στα τέλη Αυγούστου και την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.
Τον Ιούνιο ο Μακέιν είχε προτείνει στον Ομπάμα να έχουν τουλάχιστον δέκα κοινές δημόσιες εμφανίσεις από τον Ιούνιο μέχρι τη διεξαγωγή του πρώτου συνεδρίου. Ο Ομπάμα είχε αντιπροτείνει μία κοινή συζήτηση τον Ιούλιο για την οικονομία και άλλη μία τον Αύγουστο για την εξωτερική πολιτική. Τίποτε από αυτά όμως δεν πραγματοποιήθηκε.
Τα τρία ντιμπέιτ προβλέπεται να γίνουν στις 26 Σεπτεμβρίου στο Πανεπιστήμιο του Μισισιπί, στις 7 Οκτωβρίου στο Πανεπιστήμιο Μπελμόντ του Νάσβιλ και στις 15 Οκτωβρίου στο Πανεπιστήμιο Χόφστρα της Νέας Υόρκης.
πηγη: ethnos.gr

Πηγη:ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails