Τρίτη 5 Αυγούστου 2008

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ MADONNA ΔΙΑΤΙΘΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ

Περισσότερα εισιτήρια για τους φανς της Μαντόνα θα διατίθενται από την Τρίτη, καθώς η ζήτηση που υπάρχει φαίνεται να έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο για τα ελληνικά «συναυλιακά» δεδομένα. Οι επιπλέον θέσεις στις κερκίδες του ΟΑΚΑ έχουν ωστόσο περιορισμένη ορατότητα, ενώ η τιμή τους είναι χαμηλότερη.
Τα εισιτήρια αυτά, που διεθνώς αποκαλούνται «reduced price-limited view» θα φέρουν ειδική σφραγίδα που θα γράφει «περιορισμένη ορατότητα / Limited View Ticket» και αφορούν θέσεις, οι οποίες δεν θα είναι αριθμημένες αλλά θα υπάρξουν ταξιθέτες, που θα οδηγούν τους κατόχους τους στις καλύτερες δυνατές διαθέσιμες θέσεις τη στιγμή της προσέλευσής τους.
Πρόκειται για μια συνηθισμένη πρακτική για τα παγκόσμια στάδια, που όμως δεν έχει εφαρμοστεί στην Ελλάδα, καθώς ποτέ μέχρι σήμερα η ζήτηση για να δει το κοινό έναν καλλιτέχνη δεν έφτασε σε τέτοια επίπεδα.
Τα εισιτήρια αυτά είναι όλα στις κερκίδες του σταδίου ΟΑΚΑ, είναι αυστηρά περιορισμένα και είναι τα τελευταία που θα διατεθούν στην αγορά για το Sticky & Sweety Show της Μαντόνα στην Αθήνα στις 27 Σεπτεμβρίου.
Η προπώλησή τους θα ξεκινήσει την Τρίτη 5 Αυγούστου και η διάθεσή τους θα γίνεται μόνο από το Ticket House Αθηνών (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς, τηλ. 210-3608366. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή: 10:30-18:30, Σάββατο: 10:30-16:00).
Τέλος θα υπάρχει όριο αγοράς έξι εισιτηρίων ανά άτομο.
πηγη:in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails