Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία από πρόθεση άσκησε ο Εισαγγελέας Χαλκίδας σε βάρος των γονιών της 36χρονης

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία από πρόθεση άσκησε ο Εισαγγελέας Χαλκίδας σε βάρος των γονιών της 36χρονης, κόρης Ιάπωνα πρώην διπλωμάτη στο Βατικανό, που ζει στη χώρα μας με την ελληνίδα σύζυγό του. Αξιωματικοί της ασφάλειας φαίνεται να καταλήγουν στην εκδοχή πως η μητέρα της άτυχης γυναίκας έβαλε στο πρόσωπο της κόρης της μαξιλάρι, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία. Αφορμή του αποτρόπαιου εγκλήματος ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, η άρνηση της 36χρονης να δώσει την επιμέλεια του παιδιού της στην μητέρα της. Αύριο οι δύο γονείς θα οδηγηθούν στον ανακριτή.
Πιθανή αιτία θανάτου η ασφυξία
Οι γονείς της άτυχης 36χρονης αρνούνται τις κατηγορίες. Η 67χρονη μητέρα του θύματος εξακολουθεί να υποστηρίζει πως η κόρη της αυτοκτόνησε. Ωστόσο, όπως έχει καταθέσει φίλος της οικογένειας στην Ασφάλεια το πρωί της Πέμπτης, η 67χρονη του τηλεφώνησε και του είπε "Φέρε λουλούδια. Την σκότωσα." Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει και ένα άλλο τηλεφώνημα. Έγινε στις 2.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης από το θύμα σε μία φίλη της, η οποία ωστόσο δεν άκουσε τίποτα άλλο από το θόρυβο βαριάς ανάσας. Αξιωματικοί που συμμετέχουν στις έρευνες εκτιμούν ότι πιθανότατα η 67χρονη έβαλε στο πρόσωπο του θύματος μαξιλάρι με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία. Τα ακριβή αίτια θανάτου θα προσδιορίσουν οι ιστολογικές εξετάσεις. Ως αιτία της έντονης λογομαχίας που είχαν μάνα και κόρη τα ξημερώματα της Πέμπτης, όπως ομολόγησε ο Ιάπωνας πατέρας πρώην πρεσβευτής της Ιαπωνίας στο Βατικανό, θεωρείται η άρνηση της 36χρονης να δώσει την επιμέλεια της κόρης της 3,5 ετών στην μητέρα της, που τώρα κατηγορείται για τη δολοφονία.
πηγη:ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails