Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008

Πολύνεκρη επίθεση σε ξενοδοχείο στο Πακιστάν Τουλάχιστον 40 οι νεκροί σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας από την έκρηξη μπροστά από το Marriot ...

Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας τα θύματα από την έκρηξη μπροστά από το ξενοδοχείο Marriot στο Ισλαμαμπάντ ανέρχονται τουλάχιστον σε 40.
Αυτόπτες μάρτυρες και αξιωματούχοι ανέφεραν ότι πρόκειται προφανώς για επίθεση αυτοκτονίας με παγιδευμένο αυτοκίνητο κατά του πεντάστερου ξενοδοχείου στην πακιστανική πρωτεύουσα.
«Είδα ένα αυτοκίνητο να πλησιάζει στην κεντρική είσοδο και ακολούθησε έκρηξη» είπε ένας από τους τραυματίες αυτόπτες μάρτυρες πριν μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Οι τραυματίες ξεπερνούν σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις τους 20.
Το πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται σε μία περιοχή όπου τα μέτρα ασφαλείας είναι μεγάλα, βρίσκεται περί τα 500 μέτρα από τις κατοικίες του προέδρου και του πρωθυπουργού. Το ξενοδοχείο υπέστη μεγάλες ζημιές και εκδηλώθηκε πυρκαγιά μετά την έκρηξη, ενώ καταστράφηκαν δεκάδες αυτοκίνητα και έσπασαν τζάμια κτηρίων και υπέστησαν ζημιές σε κτίρια σε ακτίνα εκατοντάδων μέτρων.
πηγη:kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails