Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008

Κίνα: η εταιρία που βρίσκεται στο επίκεντρο του σκανδάλου με το επιμολυσμένο γάλα είχε ζητήσει κυβερνητική βοήθεια για τη συγκάλυψη του προβλήματος ..

Ο όμιλος Σάνλου, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο του διατροφικού σκανδάλου με το επιμολυσμένο με μελαμίνη βρεφικό γάλα σε σκόνη, είχε ζητήσει από την κυβέρνηση να τη βοηθήσει να συγκαλύψει το μέγεθος του προβλήματος, αποκαλύπτουν κρατικά μέσα ενημέρωσης σήμερα Τετάρτη, σε μια ακόμη εξέλιξη που διευρύνει το σκάνδαλο.
Το Πεκίνο έχει ήδη ανακοινώσει ότι η δημοτική αρχή στη Σιτζιανσουάνγκ, όπου εδρεύει ο όμιλος, έμεινε άπρακτη παρότι διέθετε έκθεση που την ενημέρωνε για την μόλυνση του γάλακτος επί έναν μήνα. Η εφημερίδα Λαϊκή Ημερησία γράφει ότι ο εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής Ουάνγκ Τζιανγκουό δήλωσε ότι η Σάνλου ζήτησε βοήθεια στην "διαχείριση" της αντίδρασης των ΜΜΕ στις 2 Αυγούστου. "Παρακαλούμε από την κυβέρνηση να αυξήσει τον έλεγχο και τον συντονισμό των ΜΜΕ, ώστε να δημιουργηθεί μια καλή ατμόσφαιρα για την ανάκληση των προβληματικών προϊόντων της εταιρίας", αναφέρει η εφημερίδα επικαλούμενη επιστολή του ομίλου.
Χιλιάδες παιδιά αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας μετά την κατανάλωση του επιμολυσμένου γάλακτος και 4 απεβίωσαν.
πηγη:naftemporiki.gr


ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ .... ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΙΜΚΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails