Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

Απέτρεψαν δολοφονία του Ομπάμα ...

Σχέδιο δολοφονίας δεκάδων Αφροαμερικανών μεταξύ των oποίων και ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα, απέτρεψαν οι αμερικανικές αρχές, με τη σύλληψη δύο νεαρών νεοναζί στο Τενεσί. Ο δημοκρατικός υποψήφιος, εξακολουθεί να προηγείται στις δημοσκοπήσεις, του Τζον Μακέϊν, με τέσσερις μονάδες. Σε μια άλλη εξέλιξη, δικαστήριο, έκρινε ένοχο για δωροδοκία, τον ρεπουμπλικάνο γερουσιαστή Τεντ Στίβενς.
Ο Μπάρακ Ομπάμα, ήταν ο τελικός στόχος των δύο νεαρών νεοναζιστών, που σχεδίαζαν να σκοτώσουν 88 αφροαμερικανούς και να αποκεφαλίσουν άλλους 14.
Η ομοσπονδιακή αστυνομία, συνέλαβε στις 22 Οκτωβρίου τον 20χρονο Ντάνιελ Κάουαρντ και τον 18χρονο Πολ Σλέσελμαν. Είχαν γνωριστεί από το Ίντερνετ και σχεδίαζαν να ληστέψουν κατάστημα όπλων και να επιτεθούν σε λύκειο όπου φοιτούν κυρίως αφροαμερικανοί.
Στη συνέχεια θα οδηγούσαν με μεγάλη ταχύτητα κατά του Μπάρακ Ομπάμα και θα τον πυροβολούσαν από τα ανοικτά παράθυρα. Εναντίον τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απειλή κατά του υποψηφίου προέδρου της χώρας και για κατοχή μεγάλου αριθμού όπλων.
πηγη:ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails