Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

Χωρίζουν Madonna και Guy Ritchie

Η Madonna και ο Guy Ritchie επιβεβαίωσαν τα πρόσφατα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι αποφάσισαν να χωρίσουν.
Οι εκπρόσωποι του διάσημου ζευγαριού επιβεβαίωσαν με ανακοίνωσή τους την Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου, την είδηση για το χωρισμό. "Η Madonna και ο Guy Ritchie συμφώνησαν να χωρίσουν έπειτα από επτάμισι χρόνια γάμου. Και οι δύο ζητούν από τα media να σεβαστούν την οικογένειά τους αυτή τη δύσκολη στιγμή" αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση των εκπροσώπων τους.
Οι φήμες που ήθελαν τη σχέση του διάσημου ζευγαριού να αντιμετωπίζει προβλήματα κυκλοφορούν εδώ και καιρό στο σκανδαλοθηρικό Τύπο. Μάλιστα την Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου, γνωστή βρετανική εφημερίδα ανέφερε σε δημοσίευμά της πως το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο και μάλιστα τόνιζε πως η επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού τους θα γίνει πολύ σύντομα. Η εφημερίδα επικαλείται "υψηλά ιστάμενη πηγή" που δηλώνει ότι το ζευγάρι "απλά δεν μπορούσε πλέον να ζει μαζί" και "δεν άντεχε να υποκρίνεται ότι έχει έναν ευτυχισμένο γάμο".
Η Madonna και ο Guy Ritchie παντρεύτηκαν το 2000 σε μια εντυπωσιακή τελετή στη Σκοτία. Εχουν αποκτήσει ένα γιο τον Rocco ενώ έχουν υιοθετήσει και ένα αγοράκι από το Μαλάουι. Η Madonna έχει και μία κόρη τη Lourdes την οποία απέκτησε από προηγούμενη σχέση της.
πηγη:ant1online.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails