Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

Kάρλα Μπρούνι Σαρκοζί: Είμαι ευτυχής που έγινα Γαλλίδα... μετα από αυτά που άκουσε να λέει ο Μπερλουσκονι για τον Ομπαμα

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί δήλωσε ότι είναι ευτυχής που δεν είναι πλέον Ιταλίδα μετά από αυτό που άκουσε να εκστομίζει ο ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι έστω και ως αστείο για τον "ηλιοκαμμένο" νεοεκλεγέντα πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα.
Η γεννημένη στην Ιταλία Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί, τοπ μόντελ και τραγουδίστρια της ποπ η οποία παντρεύτηκε με τον πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί τον περασμένο Φεβρουάριο, απέκτησε τη γαλλική υπηκοότητα και έχασε την ιταλική μετά το γάμο της.
Σε συνέντευξη της στη γαλλική εφημερίδα Le Journal du Dimanche, η "πρώτη κυρία" επικρίνει δριμύτατα τη δήλωση που έκανε για τον Μπαράκ Ομπάμα ο Μπερλουσκόνι λέγοντας ότι είναι " ωραίος, νέος και ηλιοκαμμένος".
"Όταν άκουσα τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι να κάνει αυτό το σχόλιο για την εκλογή του Ομπάμα και να αστειεύεται με το γεγονός λέγοντας ότι ο Ομπάμα είναι "πάντα ηλιοκαμμένος" μου φάνηκε εξαιρετικά περίεργο" φέρεται να δηλώνει η Μπρούνι-Σαρκοζί. "Ορισμένοι άνθρωποι σίγουρα το απέδωσαν σε χιούμορ, αλλά για άλλη μια φορά είμαι ευτυχής που έγινα Γαλλίδα" πρόσθεσε η ίδια.
Τα αριστερά κόμματα της αντιπολίτευσης στην Ιταλία κατηγόρησαν τον Μπερλουσκόνι ότι δυσφήμισε το έθνος με αυτό του το σχόλιο. Εκείνος από την πλευρά του τους αποκάλεσε "ηλιθίους" που δεν διαθέτουν αίσθηση του χιούμορ.

πηγη: naftemporiki (AΠΕ-ΜΠΕ, Reuters)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails