Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΡΥΟ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ....

Οι πολιτικές εξελίξεις, ο αναμενόμενος ανασχηματισμός, η οικονομική κρίση, οι νέοι μισθοί και συντάξεις και η κρίση αξιοπιστίας των θεσμών, απασχολούν τα πρωτοσέλιδα του Κυριακάτικου Τύπου.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Δικαίωση για συμβασιούχους".
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ της Κυριακής: "Μειώνεται η φορολογία στα ακίνητα. Θεσμικά μέτρα μελετά το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών".
ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής: "Αλλαγές ή χαρακίρι. Ο κ. Κ. Καραμανλής μπροστά στο δίλημμα του ανασχηματισμού".
ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής: "Οι νέοι μισθοί και οι συντάξεις. Οι αυξήσεις που θα πάρουν υπάλληλοι και συνταξιούχοι τη νέα χρονιά".
ΕΘΝΟΣ της Κυριακής: "Κωδικός εκλογές με στόχο το... θαύμα ή την αξιοπρεπή ήττα. 3 σενάρια απόγνωσης για πρόωρες κάλπες από τη Νέα Δημοκρατία".
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ της Κυριακής: "Ανοιχτά τα μαγαζιά. Κατορθώσαμε να κάνουμε... Μεσανατολικό ζήτημα το αυτονόητο".
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ της Κυριακής: "Ελπίδες μέσα στην κρίση. Παρότι οικονομική και πολιτική αβεβαιότητα "εισβάλλουν" και στο νέο έτος, οι πολίτες ζητούν εναγωνίως όραμα και απαντήσεις από τα κόμματα".
Η ΕΠΟΧΗ: "Αν και η Ιστορία δεν επαναλαμβάνεται... 2009 με γεύση 1929". Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Κρίση αξιοπιστίας των θεσμών. Πολιτικών, κομμάτων και τηλεόρασης".
Η ΧΩΡΑ της Κυριακής: "2008: Η χρονιά των ανατροπών. Οι 12 μήνες που έφεραν τα πάνω κάτω".
Κυριακάτικη ΑΥΓΗ: "Πυροβολούσαν" τη νεολαία πριν... τη σκοτώσουν με σφαίρα. 100.000 οι άνεργοι πτυχιούχοι".
Κυριακάτικη ΑΥΡΙΑΝΗ: "Άρχισαν τις δοκιμές για τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο. Αφού οι Αμερικανοεβραίοι μάζεψαν για άλλη μια φορά τον παγκόσμιο πλούτο και βύθισαν τον πλανήτη σε μια πρωτοφανή οικονομική κρίση".
Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Ποδαρικό με επιτήρηση. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Σε αδιέξοδο η κυβέρνηση, προτιμά το καπέλο των Βρυξελλών από την προσφυγή στο ΔΝΤ".
Κυριακάτικος ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Αντεπίθεση ρήξη ανατροπή με ανασύνταξη του λαϊκού κινήματος. Εργάτες φτωχοί αγρότες αυτοαπασχολούμενοι κόντρα στα μονοπώλια".
ΤΟ ΑΡΘΡΟ: "Νέα γενιά τρομοκρατών. Σενάρια αποσταθεροποίησης από τα χτυπήματα "τυφλής" βίας". ΤΟ ΠΑΡΟΝ της Κυριακής: "Ταχυδρόμος" στις Βρυξέλλες. Στόχος η ανατροπή Καραμανλή και Γιώργου".
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: "Οι ωδίνες του 2009. Δεν του βγαίνει τίποτα".
Realnews: "Αποκλειστική συνέντευξη του Γ. Παπανδρέου στην "R": "Δεν παζαρεύω".
ΝΙΚΗ: "Η χρονιά του Δράκου. Τις πιο τραγικές ημέρες βίωσαν οι Έλληνες το 2008".
Πηγη:skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails