Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ;;; Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πολύ φοβάμαι ότι ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης περνά σε δεύτερη μοίρα…. Μπροστά σε αυτό που γίνεται αυτές τις μέρες σε όλους τους δήμους και τις νομαρχίες της Ελλάδας. Είμαστε στο μέσο της θητείας τους και όπως ορίζει ο κώδικας την Κυριακή πρέπει να γίνουνε δημαιρεσίες για την ανάδειξη νέων προεδρείων στα δημοτικά- νομαρχιακά συμβούλια και νέων δημαρχιακών – νομαρχιακών επιτροπών.

Αν υπολογίσουμε ότι συνηθίζεται και η αλλαγή στους αντιδημάρχους – αντινομάρχες ….θέσεις έμμισθες όπως και αυτές των προέδρων στα ΔΣ και ΝΣ … τότε μπορείτε να καταλάβετε τι συμβαίνει …..κοινωνικός αναβρασμός τα μαχαιρώματα , οι απειλές , οι εκβιασμοί δίνουν και παίρνουν …..

Το θέμα αυτό δεν αφορά και λίγους αν υπολογίσουμε ότι στην Ελλάδα έχουμε 1034 δήμους και 52 νομαρχίες , όπου στον καθένα αυτές τις μέρες θα παιχτούν κατά μέσο όρο 4 έμμισθες θέσεις ( 3 αντιδημάρχων και ενός προέδρου)

Δηλαδή 1034+ 52 =1086 χ 4 = 4344 και με βάση την στρογγυλοποίηση μας κάνουν περίπου 4500 άτομα …. Οπότε τι να μας πουν 15-20 υπουργοί και υφυπουργοί .....αν αλλάξουν και τόσοι δηλαδή……

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΦΟΔΟ ΟΙ ΤΟΥ ΠΑΚ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝ....ΑΦΙΟΥ. ΑΝΤΕ ΧΑΧΟΛΟΙ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΤΩΡΑΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ.ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΕΤΑ?

Related Posts with Thumbnails