Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΣΤΟΝ ΤΑΫΓΕΤΟ

Ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος «οι Φίλοι του Ταϋγέτου» με έδρα το τοπικό διαμέρισμα Πηγών του Δήμου Καλαμάτας ανακοινώνει ότι, θα συνεχίσει την αναδάσωση στις 25 Ιανουαρίου 2009 σε καμένες εκτάσεις στην περιοχή των τοπικών διαμερισμάτων Πηγών, Αλαγονίας και Αρτεμισίας του Δήμου Καλαμάτας, σύμφωνα με το πρόγραμμα της από 12/1 ανακοινώσεώς του. Την Κυριακή λοιπόν στις 25 του μήνα, συναντιόμαστε όλοι οι εθελοντές στην πλατεία της Αρτεμισίας στις 8.30-9 πμ και ξεκινάμε προς.... την περιοχή Πηγών και Αλαγονίας φυτεύοντας δέντρα.
Η αναδάσωση με τα κατάλληλα-εγκεκριμένα δασικά είδη θα διενεργηθεί και αυτή τη φορά με μέλη του Συλλόγου και προσκληθέντες εθελοντές, με δαπάνες του Ιδρύματος «Φύτεψε τις ρίζες σου στην Ελλάδα» και με την βοήθεια και συμπαράσταση του Συνδέσμου Αντιπροσώπων Τοπικών Διαμερισμάτων Αλαγονίας.
Επίσης ο Σύλλογος ανακοινώνει ότι, στην επόμενη αναδασωτική του εξόρμηση θα προχωρήσει στη διάνοιξη ικανοποιητικού αριθμού λάκκων, απαραίτητη εργασία για την φύτευση, ώστε να είναι δυνατή η συμμετοχή μεγαλύτερου αριθμού ενδιαφερομένων (σύλλογοι, σχολεία, πολίτες κλπ) που επιθυμούν για να προσέλθουν για αναδάσωση σε επιφάνειες του υψηλού δάσους Ταϋγέτου, με την πρόσκληση, επίβλεψη και τις οδηγίες του Δασαρχείου Καλαμάτας.-
Πηγές 22.1.2009
Ο πρόεδρος του συλλόγου
Γεώργιος Τσούκλερης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails