Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Κοπή πίττας Αποφοίτων Λυκείου Κυπαρισσίας και βράβευση αριστούχων μαθητών.

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η φετινή εκδήλωση της κοπής της πίττας του Συλλόγου των Αποφοίτων του Λυκείου Κυπαρισσίας και της βράβευσης των 2 πρώτων αριστούχων αποφοίτων του Λυκείου Κυπαρισσίας, σχολικού έτους 2007-2008, που έλαβε χώρα την Κυριακή 11-1-2009 στην Αθήνα, στη Μουσική Ταβέρνα «ΕΛΑΦΟΚΥΝΗΓΟΣ».
Μετά το καλωσόρισμα από τον Ταμία του Συλλόγου Γιάννη Μητρόπουλο και τον χαιρετισμό από τον πρόεδρο Θανάση Καράμπελα, επακολούθησε η βράβευση.
Οι βραβευθείσες δυο πρώτες μαθήτριες ήταν:
1η Σάλλα-Ηλιοπούλου Αθανασία, με βαθμό απολυτηρίου 19 και 7/10 που πέτυχε στην Νομική Σχολή Αθηνών και
2η Παρασκευοπούλου Δήμητρα, με βαθμό 19 και 6/10 που πέτυχε στην Ιατρική Σχολή Ηρακλείου Κρήτης.
Στις αριστούχες μαθήτριες, που συνοδευόντουσαν από τους γονείς, επιδόθηκαν έπαινοι και χρηματικά ποσά.
Στην 1η , τον έπαινο μαζί με το αντιπροσωπευτικό ποσό των 1000 ΕΥΡΩ, που ήταν ευγενής χορηγία της Κας Κυριακού, Συμβολαιογράφου από την Σπηλιά και που είναι και μέλους του Συλλόγου των Αποφοίτων, τον επέδωσε η ιδία η Κα Κυριακού.
Στην 2η , τον έπαινο και το χρηματικό ποσό των 600 ΕΥΡΩ, που ήταν προσφορά του Συλλόγου των Αποφοίτων, τον επέδωσε ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου ο Κος Τίμος Φλέσσας.
Οι δυο μαθήτριες, μετά την παραλαβή των επαίνων τους, έλαβαν το λόγο και ευχαρίστησαν τους κύριους συντελεστές της επιτυχίας τους, που ήταν οι γονείς τους και οι καθηγητές τους και το Σύλλογο για την τίμησή τους.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η Διευθύντρια του Λυκείου Κυπαρισσίας Κα Πρίτσα Αικατερίνη, η οποία απηύθυνε χαιρετισμό και σημείωσε την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο Λύκειο της Κυπαρισσίας και που αποδεικνύεται από το πολύ μεγάλο ποσοστό επιτυχίας που σημειώνεται κάθε χρόνο, και ιδιαίτερα τη φετινή χρονιά, στην εισαγωγή των μαθητών στα ΑΕΙ και στα ΤΕΙ.
Στη συνέχεια ο Κος Κώστας Βουδούρης, καθηγητής Φιλοσοφικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του Συλλόγου μας, έλαβε το λόγο και απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκομένους και συνεχάρη τις αριστούχες.
Μετά τη διαδικασία της επίδοσης των επαίνων, ακολούθησε γλέντι και χορός με την πολύ καλή ζωντανή μουσική του κέντρου.
Στο χορό, συμμετείχαν και οι βραβευθείσες με την Διευθύντριά τους.
Ευμενή ήταν τα σχόλια των παρευρεθέντων, για την όλη εκδήλωση.

Γιάννης Μητρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails