Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Που θα μας οδηγήσει άραγε αυτή η κατάσταση ;;;;

Παράγινε το κακό με την έξαρση της εγκληματικότητας και της «τρομοκρατίας». Από ότι φαίνεται πλέον έχει χαθεί η μπάλα σε θέματα ασφάλειας , όλα δείχνουν ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει , με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτή για την ομαλή λειτουργία ενός κοινωνικού συνόλου.
Σε καθημερινή βάση είναι οι ληστείες ,οι διαρρήξεις , οι εγκληματικές πράξεις , όπως φάνηκε άλλωστε από τα στοιχεία που είδαν την δημοσιότητα σε ότι αφορά το 2008. Νέα «μόδα» -όπως δείχνει η πυκνότητα με τις οποίες έγιναν -είναι οι απαγωγές.
Το πλέον όμως ανησυχητικό κατά την γνώμη μου είναι το γεγονός ότι έχουμε περάσει και σε ένα άλλο είδος ανασφάλειας που προκαλείτε από... αυτούς που έχει βαφτίσει η κοινωνία μας τρομοκράτες. Μην ξεχνάμε την έξαρση βίας που προκάλεσε η δολοφονία του 15χρονου Αλέξη και τα συνεχή χτυπήματα που έχουμε με τα καλάσνικοφ και τις χειροβομβίδες , κατά του νεαρού αστυνομικού των ΜΑΤ , κατά της κλούβας των ΜΑΤ, κατά αστυνομικού τμήματος , κατά του τηλεοπτικού σταθμού ALTER, το παγιδευμένο αυτοκίνητο που βρέθηκε έξω από την τράπεζα το οποίο αν έσκαγε θα την ισοπέδωνε.
Με όλα αυτά πλέον σχεδόν σε καθημερινή βάση λογικό είναι στον απλό πολίτη και στον καθένα να δημιουργείτε η σκέψη:
Αν όλα αυτά είναι σημάδια των καιρών μας , δηλαδή παράγωγα της κοινωνίας που έχουμε διαμορφώσει και στην οποία ζούμε καθημερινά.
Αν είναι τα σημάδια για το που οδηγείτε η κοινωνία μας και η ανθρωπότητα , δηλαδή σε μια άναρχη κατάσταση.
Αν όλη αυτή η κατάσταση δεν έχει διαμορφωθεί τυχαία , αλλά εξυπηρετεί κάποιους σκοπούς.
Το μεγάλο ερώτημα όμως είναι που θα μας οδηγήσει αυτό ; Που πάμε ;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails