Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

Ανοίγει και πάλι η ψαλίδα στις δημοσκοπήσεις Ντόρα και Αβραμόπουλος έτοιμοι σε θέσεις μάχης!!!

Νέα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό δημιουργούν δυο νέες δημοσκοπήσεις που αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας στις Κυριακάτικες εφημερίδες. Οι έρευνες που θα φιλοξενηθούν στο Έθνος και στο Πρώτο Θέμα, δείχνουν διεύρυνση της διαφοράς ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία. Συγκεκριμένα, η δημοσκόπηση που θα φιλοξενηθεί στο Έθνος εμφανίζει το ΠΑΣΟΚ να προηγείται 4,3% του κυβερνώντος κόμματος. Στη δεύτερη έρευνα που διενεργήθηκε για το.... Πρώτο Θέμα από την εταιρία Alco, η διαφορά μεταξύ των δυο κομμάτων καταγράφεται στο 4,6% υπέρ του ΠΑΣΟΚ.
Στην δημοσκόπηση του Έθνους παρουσιάζει ενδιαφέρον το εύρημα που θέλει τους ψηφοφόρους να πιστεύουν ότι στην περίπτωση της μη αυτοδυναμίας στις «δεύτερες» εκλογές η διαφορά μεταξύ των δυο κομμάτων θα διευρυνθεί υπέρ του ΠΑΣΟΚ.
Μια τρίτη δημοσκόπηση που θα δημοσιευτεί στην Real News παρουσιάζει ενδιαφέρον αφού θα καταγράφει τις τάσεις που υπάρχουν στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την διαδοχή. Στην ίδια έρευνα παρουσιάζονται και δημοτικότητες πολιτικών προσώπων.

http://piazzadelpopolo.blogspot.com/2009/02/blog-post_1082.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails