Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Το φαινόμενο της Πετρούλας

Δεν είναι η τρίλεπτη προσπάθεια ανύψωσης του (αν)ηθικου του ανδρικού τηλεοπτικού κοινού που κάνει την Πετρούλα του Καιρού του Μαλέλη φαινόμενο.
Είναι το τηλεοπτικό πεντοζάλι που ακολούθησε...
Σε μία εποχή που χαρακτηρίζεται από την θεματολογική ανομβρία, στις κατινοεκπομπές πέφτουν με τα μούτρα σε ότι σαλεύει.
Έτσι αρκούσε μία ξανθιά να λέει τον καιρό σαν να έχει ξεχάσει να βγάλει τα love balls για να κάνουν ολόκληρα αφιερώματα Λαμπίρες, Σκορδές και άλλες απόγονες της Τατιάνας Κατινίδου.
Μέχρι την άνοιξη άπαντες θα έχουν .....ξεχάσει την Πετρούλα. Θα την ξαναθυμηθούν μόλις αρχίσουν τα μπάνια μιας και θα σκάσει μύτη με μαγιό να πει τον καιρό. Αλλά ως πότε θα έχει πέραση το τηλε-μπανιστίρι; Ε, δεν είναι δα και καμιά Τζέσικα Άλμπα να μην την χορταίνεις.
Άλλο όμως το να ασχοληθείς για λίγο με το νέο lay out (ή πιο σωστά lay down) του καιρού και άλλο να μιλάς για την Πετρούλα λες και είναι το μέλλον της Ελληνικής τηλεόρασης.
Ποιοί όμως πέφτουν σε αυτό το επίπεδο; Αν παρατηρήσετε θα δείτε ότι είναι όσες (ναι, γυναίκες ασχολούνται κυρίως) καλοβλέπουν μία θεσούλα στο Star. Το γλύψημο στον Σταμάτη Μαλέλη, διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Star δίνει και παίρνει. Και λογικά θα πρέπει ακόμα και ο ίδιος να στεναχωριέται που αν και τόσα χρόνια δημοσιογράφος και με βλέψεις να κατέβει και στην πολιτική (με το ΠΑΣΟΚ) χαίρει αναγνώρισης για... επιτυχίες τύπου Πετρούλας. Από την άλλη, μπορεί και να το διασκεδάζει. Άλλωστε ο ίδιος έχει πει ότι οι περισσότεροι στην showbiz είναι νουμεράκια.

http://panic-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails