Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Θα κατασκηνώσουν έξω από το υπουργείο Οικονομίας οι εργαζόμενοι της FANCO

Την αναλγησία των τραπεζών και τα ευρωπαϊκά κονδύλια επικαλείται ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιάννης Παπαθανασίου και δεν προχωρά την χρηματοδότηση της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας. Οι εργαζόμενοι προχωρώντας ένα βήμα πιο πέρα στις κινητοποιήσεις τους, αναχώρησαν χθες το βράδυ από το ΚΤΕΛ της Ροδόπης για την Αθήνα με σκοπό να κατασκηνώσουν έξω από το υπουργείο Οικονομίας, διεκδικώντας την άμεση χρηματοδότηση της επιχείρησης και την καταβολή των δεδουλευμένων τους.
Για κατάντια έκαναν λόγο οι εργαζόμενοι, τονίζοντας παράλληλα πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια και η....
επιχείρηση δεν πρόκειται να σωθεί εάν δεν προχωρήσει άμεσα η χρηματοδότηση της εταιρίας. Από το νομό Ροδόπης έφυγαν περίπου 200 εργαζόμενοι, ενώ επρόκειτο και άλλοι να ταξιδέψουν στην Αθήνα, από τα υπόλοιπα εργοστάσια του ομίλου στην Νάουσα, την Αλεξανδρούπολη και την Θεσσαλονίκη.
Τέλος να σημειωθεί πως οι εργαζόμενοι της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας σκοπεύουν να παραμείνουν έξω από το υπουργείο έως ότου λάβουν χειροπιαστές απαντήσεις αναφορικά με το μέλλον της επιχείρησης, όπως είχαν αποφασίσει την προηγούμενη εβδομάδα όλα τα σωματεία.
http://piazzadelpopolo.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails