Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

Prison Break Season 4

Η γενική ιδέα της ιστορίας του 4 κύκλου ξεκινά από το τέλος του 3 κύκλου οπού κάνει κάποιες δηλώσεις ο Michael Scofield σε ένα μέλος της γνωστής "Εταιρείας" και από εκεί και πέρα αφήνει να εννοηθεί η συνέχεια του 4 κύκλου και τη πρόκειται να ακολουθήσει πάνω-κάτω αφού ποτέ δεν μπορούμε να πούμε με ακρίβειά τι θα λάβει μέρος στη 4 συνεχή χρονιά μιας τόσο απρόβλεπτης σειράς.
Για την ιστορία του 4 κύκλου τώρα έχουν διαρρεύσει κάποιες πληροφορίες από το ασάλευτο μάτι των παπαράτσι οπού μαρτυρούσαν ότι.... ο Michael πιάνει δουλειά ως σερβιτόρος με στόχο να βρεθεί κοντά σε κάποια μέλη της "Εταιρείας" οπού και έναν προς έναν τους σκοτώνει! Επίσης μέχρι στιγμής η πιο αποκαλυπτική και η πιο σοκαριστικη πληροφορία είναι ότι η Sara ( Sarah Wayne Callies ) επιστρέφει πάλι στην σειρά αναιρώντας τον θάνατο της στον 3 κύκλο όπου είχε σταλθεί το κεφάλι της μέσα σε ένα κουτί στον Lincoln. Επίσης στον 4 κύκλο είχαν δηλώσει ότι μπορεί πάλι να έχουμε απόδραση αυτή τη φορά του Fernado Sucre ( Amaury Nolasco ) με τη βοήθεια φυσικά του Michael, αφού βρέθηκε στη φυλακή ο Sucre βοηθώντας τον Michael να αποδράσει από τη φυλακή Sona στον 3 κύκλο.
Έτσι ο Μichael επιστρέφει για να δώσει μια χείρα βοηθείας στον φίλο του Sucre αφού έτσι και αλλιώς του χρωστάει.Εμείς πάντα στην Ελλάδα περιμένουμε ακόμα τον 3 κύκλο από ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ όπου είναι βέβαια καταπληκτικός και κατά τη γνώμη μου μέχρι στιγμής ο πιο επιτυχημένος, πιο βίαιος και πιο απρόβλεπτος αφού πολλοί τον έχουμε ήδη δει . Οπότε αναμένουμε με τρομερή αγωνία τον 4 κύκλο όπου λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2009 στην Αμερική. Nα και μια πιο σχετική εικόνα με θέμα τον 4 κύκλο.

http://tvnea.blogspot.com/2009/02/6-2.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails