Τελικά η Μεσσηνία δεν θα φημίζεται μόνο για το λάδι της αλλά και για την μπύρα της. Όπως διαβάζουμε στον τοπικό τύπο ξεκίνησε η παραγωγή και βγήκε η πρώτη μεσσηνιακή μπύρα με το όνομμα "Messina".
Ήδη έχουν παραχθεί 20 χιλ. λίτρα από την εταρεία "Μεσσηνιακή Μικροζυθοποιία ΕΠΕ" του επιχειρηματία Δημήτρη Χατζόπουλου , κάνοντας πραγματικότητα ένα όνειρο που ξεκίνησε εδώ και 16 χρόνια.
Η μπύρα ήδη κυκλοφορεί σε μπουκάλι τον 500 ml και των 330ml ...
Άντε στην υγεία μας .....
(πληροφορίες και φωτο από την Εφημερίδα Ελευθερία)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου