Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Η ληστεία της ημέρας με τσάπα σε χρηματαποστολή..

Ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή ιδιωτικής εταιρείας πραγματοποίησαν στις 10.30 το πρωί τέσσερις ένοπλοι στη Δάφνη επί της οδού Γυμναστηρίου 67, αποκλείοντας το δρόμο με εκσκαφέα.
Οι δράστες, που ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ, ακινητοποίησαν το όχημα της χρηματαποστολής και χτυπώντας το ...με τσάπα ανάγκασαν τη γυναίκα συνοδό και τον οδηγό να ανοίξουν τις πόρτες. Άρπαξαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν με ένα τζιπ που ακολουθούσε.

Το όχημα της χρηματαποστολής μετέφερε χρήματα από τα κεντρικά της Αγροτικής τράπεζας προς τα υποκαταστήματα και εκτιμάται ότι η λεία της ληστεία ήταν μεγάλη.


Στον τόπο της ληστείας βρίσκονται αστυνομικοί της Ασφάλειας και ερευνούν την υπόθεση, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.


Σημειώνεται ότι με τη χρήση μικρού σκαπτικού μηχανήματος είχε γίνει απόπειρα ληστείας σε χρηματαποστολή και πριν από 20 ημέρες στην Αργυρούπολη. Οι δράστες προσπάθησαν να σπάσουν με το μηχάνημα το όχημα, αλλά οι συνοδοί δεν άνοιξαν τις πόρτες και έτσι οι ληστές αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την προσπάθεια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails