Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Η παρουσίαση της ομάδας του Παναθηναϊκού στις 23 Ιουλίου στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας...

Την φετινή ομάδα του μαζί με τις νέες εμφανίσεις θα παρουσιάσει ο ΠΑΟ στις 23 του μηνός όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟ που σημειώνεται "Την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα αστέρια της ομάδας του Παναθηναϊκού, νέα και παλιά, θα έχουν οι φίλαθλοί μας την προσεχή Πέμπτη, 23 Ιουλίου στις 21:00 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου θα πραγματοποιηθεί... η παρουσίαση της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2009-10.
οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν από τις 19:30 για τους φιλάθλους, τους οποίους θα περιμένουν μια σειρά από εκπλήξεις. Η εκδήλωση, η οποία θα διοργανωθεί σε συνεργασία με την adidas hellas, επίσημο προμηθευτή αθλητικού υλικού της ΠΑΕ, θα ολοκληρωθεί με οικογενειακό διπλό, στο οποίο οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγωνιζόμενους για πρώτη φορά από κοντά τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού με τις νέες τους εμφανίσεις.
Σημειώνεται ότι την ίδια ημέρα και λόγω της εκδήλωσης, τα σημεία διάθεσης καρτών διαρκείας στο γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας θα λειτουργήσουν κατ’ εξαίρεση μέχρι τις 17:00.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails