Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Διαμαρτυρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για τις συνθήκες διαμονής στην Πεσκάρα

Επιστολή διαμαρτυρίας προς την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για τις συνθήκες διαμονής των Εθνικών Ομάδων στους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξάγονται στην Πεσκάρα της Ιταλίας απέστειλε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.
Αναλυτικά αναφέρονται τα εξής: «Το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης είναι υποχρεωμένο να εκφράσει την έντονη διαμαρτυρία του για την απαξιωτική συμπεριφορά που έχει επιδειχθεί από την Επιτροπή στις αποστολές των Εθνικών Ομάδων Ανδρών και Γυναικών, που αφορά τις συνθήκες διαμονής τους στους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρα.
Η Ε.Ο.Κ. δεν απαιτεί την παροχή πολυτελών συνθηκών διαμονής αλλά των... κατάλληλων συνθηκών που θα επιτρέψουν στα εθνικά μας συγκροτήματα να αγωνισθούν απρόσκοπτα και να επιτύχουν τους αγωνιστικούς τους σκοπούς που θα πρέπει να είναι σκοποί και τηςίδιας της Επιτροπής.

Η αρνητική αυτή αντιμετώπιση των Εθνικών μας Ομάδων δημιουργεί σοβαρά προσκόμματα στην προσπάθεια των Εθνικών μας Ομάδων για να προσφέρουν στη χώρα μας τη διεθνή αγωνιστική διάκριση και η Ε.Ο.Κ. επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε ενέργεια που θα προστατέψει το κύρος των Εθνικών μας συγκροτημάτων».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails