Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Τέλος Ιουλίου με αρχές Αυγούστου οι αιτήσεις μονίμων εκπαιδευτικών...

Στο τέλος Ιουλίου ή στις αρχές Αυγούστου προσδιορίζεται η περίοδος στην οποία θα κληθούν οι εκπαιδευτικοί να υποβάλουν αιτήσεις για μόνιμο διορισμό , όπως αναφέρει δημοσίευμα του tanea.gr. Αυτό επισημαίνει ότι εκτιμούν υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου. Ακόμη αναφέρει ότι ορατός είναι ο κίνδυνος για το ΥΠΕΠΘ να κάνει διορισμούς ακόμη στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς καθώς έχει καθυστερήσει η έκδοση των αποτελεσμάτων αρκετών κλάδων από το ΑΣΕΠ (κυρίως οι τεχνικές ειδικότητες αλλά και άλλες των γενικών μαθημάτων), ενώ δεν έχουν ακόμη εκδοθεί οι οριστικοί πίνακες στις ειδικότητες των οποίων τα αποτελέσματα έχουν ανακοινωθεί αφού εκκρεμούν οι ενστάσεις.
Ενώ τονίζει ότι η πρώτη Εγκύκλιος του ΥΠΕΠΘ θα ... καλεί για μόνιμο διορισμό δασκάλους, φιλόλογους, μαθηματικούς φυσικούς, χημικούς, βιολόγους, Γεωλόγους, Φυσικής Αγωγής, Νομικών & Πολιτικών Επιστημών και Οικιακής Οικονομίας.
Κατά τη διαδικασία διορισμού των εκπαιδευτικών θα προηγηθούν οιεκπαιδευτικοί, οι οποίοι είχαν συμπληρώσει πραγματική υπηρεσία αναπληρωτή ή ωρομισθίου τουλάχιστον τριάντα (30) μηνών μέχρι 30/6/2008, θα ακολουθήσουν οι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει κατά τις κείμενες διατάξεις πραγματική υπηρεσία αναπληρωτή ή ωρομισθίου τουλάχιστον είκοσι τεσσάρων (24) μηνών μέχρι 30/6/2009 και επιτυχή συμμετοχή σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ του κλάδου τους, θα ακολουθήσουν οι εγγεγραμμένοι στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών, σε ποσοστό 40% των κενών οργανικών θέσεων και τέλος οι εγγεγραμμένοι στον πίνακα διοριστέων του ΑΣΕΠ σε ποσοστό 60% των κενών οργανικών θέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails