Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2009

Τον Άυγουστο στην κυκλοφορία η δεύτερη σήραγγα Αρτεμισίου

Τον επόμενο μήνα αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία και η δεύτερη σήραγγα του Αρτεμισίου καθώς ολοκληρώνονται οι εργασίες όπως επισημαίνεται σε σημερινό ρεπορτάζ στο capital.gr. Επίσης σημειώνεται ότι οι εργασίες από τις δύο κοινοπραξίες Μορέας και Ολυμπία οδός έχουν "ανεβάσει στροφές" και οι εργασίες πραγματοποιούνται με εντατικούς ρυθμούς. όσον αφορά τον αυτοκινητόδρομο Ανατολικής Πελοποννήσου της Μορέας Α.Ε., εκτιμάται ότι εντός του 2011 θα έχει παραδοθεί στην κυκλοφορία. Ως αποτέλεσμα, η απόσταση Αθήνα - Καλαμάτα θα μειωθεί κατά 90 λεπτά.
Με το σύνολο των σηράγγων του αυτοκινητοδρόμου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα να έχουν διανοιχτεί, εκτιμάται ότι ..... μέσα στον Αύγουστο θα δοθεί στην κυκλοφορία η δεύτερη σήραγγα του Αρτεμισίου
Ως προς τον αυτοκινητόδρομο Ελευσίνα – Κόρινθος – Πάτρα – Πύργος που έχει αναλάβει η Ολυμπία Οδός Α.Ε., αυτή τη στιγμή εκτελούνται εργασίες αναβάθμισης και συντήρησης του τμήματος Ελευσίνα – Κόρινθος, όπως και της παράκαμψης Πατρών, τα οποία αποπερατώθηκαν πριν από μερικά χρόνια. Οι εργασίες συντήρησης της Κορίνθου – Πατρών ολοκληρώνονται τον Αύγουστο και αφορούν, μεταξύ άλλων, τη βελτίωση της ασφάλειας και τη μείωση της ολισθηρότητας της Κορίνθου – Πατρών.
Παράλληλα, τα νέα τμήματα Κόρινθος - Πάτρα - Πύργος και Πύργος - Τσακώνα, σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα, αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί εντός του 2012 και 2014, αντιστοίχως.

3 σχόλια:

ΒΑΤΡΑΧΟΣ είπε...

ΣΕ 2 ΩΡΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ.Α!!ΡΕ ΝΥΜΦΗ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ..

Κώστας Γ. είπε...

Το διαβάσαμε εδώ και μερικές μέρες.
Το ανακοίνωσε ο βουλευτής μεσσηνίας της ΝΔ Γιάννης Λαμπρόπουλος.

http://filiatranews.blogspot.com/2009/07/blog-post_05.html

Κάτι καινούριο;

Κώστας Γ.
Κυπαρισσία

kosmosnews είπε...

μπράβο - μπράβο .....

Related Posts with Thumbnails