Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Από σήμερα μέχρι 21 του μηνός οφείλουν να παρουσιαστούν οι νεοδιοριζόμενοι καθηγητές ...

Οι διοριζόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις οποίες διορίζονται για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας από 18 Αυγούστου έως και 21 Αυγούστου 2009, και θα τοποθετηθούν προσωρινά με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης, ύστερα από πρόταση του οικείου Περιφερειακού Συμβουλίου, σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής που διορίστηκαν, μέχρι λήξεως του έτους για το οποίο διορίζονται.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλοι οι διοριζόμενοι εκπαιδευτικοί κατά το σχολικό έτος 2009-2010, οι διορισθέντες κατά τα ....δύο προηγούμενα σχολικά έτη 2007-08 και 2008-09 οι οποίοι δεν έχουν παρακολουθήσει την Α΄ Φάση του προγράμματος εισαγωγικής επιμόρφωσης και από όλους τους πίνακες (30μηνο, 24μηνο, Ενιαίο Πίνακα Διορισμών, Πίνακα Διοριστέων ΑΣΕΠ) και οι διοριζόμενοι με σχέση εργασίας ΙΔΑΧ θα παρακολουθήσουν την Α΄ φάση του προγράμματος εισαγωγικής επιμόρφωσης από 24 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου 2009 στα Περιφερειακά Επιμορφωτικά Κέντρα (ΠΕΚ) της χώρας.
Πληροφορίες θα παρέχονται στις Δ/νσεις Εκπαίδευσης και στα ΠΕΚ.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Afou akoma dn exoun vgei ta oristika apotelesmata gia poles eidikotites oute kan ta prosorina apotelesmata gia to PE20...pws tha parousiastoun oi epitixontes?? Mporeis na valeis kapou to link tis eidisis??

kosmosnews είπε...

Η είδηση είναι από δελτίο τύπου του υπουργείου http://www.ypepth.gr/docs/dt_anakoinwshs_diorismwn_090813.doc

Related Posts with Thumbnails