Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Η δύσκολη επιστροφή από τις διακοπές ....

Επειδή όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν , έτσι τέλειωσαν κια οι φετινές καλοκαιρινές διακοπές μας. Μετά από δύο εβδομάδες ξεκούρασης και χαλάρωσης στις όμορφες Κυκλάδες επιστρέφουμε και θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε και πάλι....
Δύο εβδομάδες στις οποίες και τι δεν έγινε έτσι; Μπορεί να μην κάναμε αναρτήσεις αλλά μια ματιά στα blog ρίχναμε. Σημαντικότερο από όλα τo κλείσιμο και άνοιγμα του troktiko.blogspot του μεγαλύτερου ελληνικού blog με ότι μπορεί να σηματοδοτεί αυτό για όλη την blogσφαιρα και ειδικά για τα υπόλοιπα blogs.
Πάντως όλη αυτή η ιστορία σίγουρα έκανε κάποιους να κάνουν κωλοτούμπες ....
Από εκεί και ...πέρα οι ομάδες μας εύκολα πέρασαν στα play offs του champions league και τώρα είναι ένα βήμα πριν τους ομίλους με τον Ολυμπιακό να έχει εύκολο έργο απέναντι στην Σεριφ ενώ ο ΠΑΟ σαφώς πιο δύσκολο απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.
Στα πολιτικά τα ίδια και τα ίδια , πότε θα γίνουν εκλογές , οι γρίπη εξακολουθεί να είναι στην επικαιρότητα , νέα φορολογικά μέτρα ακούγεται ότι έρχονται .... δηλαδή όλα φυσιολογικά.
Όσο για την Μεσσηνία όλα κυλούν στον ρυθμό των εκδηλώσεων σε κάθε γωνιά του νομού , τα τριγλυκερίδια χτυπούν κόκκινο από την πολύ γουρνοπούλα , ενώ δεν λείπουν και κάποιες σημαντικές και ωραίες εκδηλώσεις ... όταν φυσικά γίνονται.
Αυτά προς το παρόν και από εδώ και πέρα θα (προσπαθήσουμε) ξαναμπούμε στους ρυθμούς μας.


2 σχόλια:

ΒΑΤΡΑΧΟΣ είπε...

ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΘΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

kosmosnews είπε...

Για να ασχολείσε από τώρα με το πρωτάθλημα φαίνεται ότι την Ευρώπη μετά την κλήρωση την ξέγραψες ....

Related Posts with Thumbnails