Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Προσλήψεις 1.800 επαγγελματιών οπλιτών ΕΠΟΠ ... Προσόντα και δικαιολογητικα που απαιτούνται

Η πρόσληψη 1800 Επαγγελματιών Οπλιτών ανακοινώθηκε από τα αρμόδια επιτελεία , οι θέσεις αυτές σύμφωνα με τις προκηρύξεις που έχουν βγει κατανέμονται ως εξής
900 προσλήψεις στην Πολεμική Αεροπορία, 700 στο Πολεμικό Ναυτικό και 200 στη στρατολογία.
όσον αφορά τα προσόντα και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται όπως διαβάζουμε στο ethnos.gr αυτά είναι....
Όπως αναφέρουν οι προκηρύξεις, οι Επαγγελματίες Οπλίτες πρέπει:
Να έχουν την ελληνική ιθαγένεια.
Να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 28ο έτος κατά το έτος κατάταξής τους στις Ένοπλες Δυνάμεις (γεννηθέντες από 1-1-1983 μέχρι 31-12-1991).
Να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,65 μ.
Να έχουν τις γραμματικές γνώσεις που καθορίζονται κατά ειδικότητες στην παράγραφο 3 της παρούσας.
Να είναι ικανοί κατηγορίας πρώτης (Ι/1) ή δεύτερης (Ι/2), σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν για την εξέταση της σωματικής ικανότητας των στρατευσίμων (ΠΔ 133/2002, όπως ισχύει μετά την τροποποίησή του με το ΠΔ 53/2003 και το ΠΔ 207/2007).
Να μην έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, απάτη, υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), εκβίαση, πλαστογραφία, ψευδή βεβαίωση, ψευδορκία, ψευδή ανώμοτη κατάθεση, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, παράβαση καθήκοντος, ανυποταξία, λιποταξία, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής ή της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, λαθρεμπορίας, όπλων, πυρομαχικών και τυχερών παιχνιδιών.
Να μην έχουν παραπεμφθεί αμετάκλητα για κακούργημα ή οποιοδήποτε πλημμέλημα της προηγούμενης υποπαραγράφου, έστω και αν το αδίκημα έχει παραγραφεί.
Να μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα με αμετάκλητη απόφαση.
Να μην έχουν εκπέσει ή υποβιβασθεί του βαθμού τους οι εκπληρώσαντες τις νόμιμες στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.
Να έχουν όσοι ήδη υπηρετούν θετική εισήγηση για κατάταξη από τον τελευταίο Διοικητή τους.
Ολοι οι υποψήφιοι που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα πρέπει να αποστέλλουν τα παραπάνω δικαιολογητικά μόνο με συστημένη επιστολή (ευανάγνωστη σφραγίδα ταχυδρομείου), η οποία αποτελεί και αποδεικτικό κατάθεσης μέχρι και την 5η Οκτωβρίου 2009 για μεν την Πολεμική Αεροπορία στη διεύθυνση: (ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΠ.ΟΠ.), 128 ΣΕΤΗ, ΛΗΤΟΥΣ & ΑΚΤΗΣ 1 Τ.Κ. 16671 ΚΑΒΟΥΡΙ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΑΤΤΙΚΗ, για δε το Πολεμικό Ναυτικό στη διεύθυνση ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ (ΔΝΕ), Τ.Κ. 124 00 ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ - ΑΤΤΙΚΗ, (Για το διαγωνισμό ΕΠ.ΟΠ. 2010).

Ενώ περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.geetha.mil.gr (για τους ΕΠΟΠ του Στρατολογικού Σώματος), www.haf.gr (για τους ΕΠΟΠ της Πολεμικής Αεροπορίας) και www.hellenicnavy.gr (για τους ΕΠΟΠ του Πολεμικού Ναυτικού).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

i8ela na rwtisw an 8a bgei kainourgia prokurhksh gia to 2010 kai an ontos bgei pote..?parakalw opoios-opoia kserei as apantisei giati eilikrina prepei na ma8w.euxaristw.

necrocan είπε...

kalispera file rikse mia matia edw http://greekstrategy.informe.com/forum/forum-f56/2010-t124.html

Related Posts with Thumbnails