Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Συνελήφθη μετά από καταδίωξη 32χρονος διαρρήκτης

Πρώτες πρωινές ώρες της 27-09-09, στη Βάρη Αττικής, από Αστυνομικούς του Α.Τ Βουλιαγμένης συνελήφθη, 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :...

1. Πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων (ηλεκτρικός τροχός, βαριοπούλες, σιδηρολοστός, μεταλλική σφήνα, κατσαβίδια, αφρός πολυουρεθάνης και φακοί),

2. Το χρηματικό ποσό των (1.995) Ευρώ ,

3. Ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος δράστης, μαζί με δύο (2) ομοεθνείς συνεργούς του, λίγο πριν τη σύλληψή του, στην περιοχή της Βάρης, αφού απενεργοποίησαν τον εξωτερικό συναγερμό και τη σειρήνα σε S / M , με τη μέθοδο «ΡΙΦΙΦΙ» πέρασαν στο εσωτερικό και παραβίασαν τρία (3) χρηματοκιβώτια, από τα οποία αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των (40.795) Ευρώ. Στη συνέχεια επιχείρησαν να διαρρήξουν το Α.Τ.Μ της Εθνικής Τράπεζας που βρίσκεται εγκατεστημένο εντός του S / M , με αποτέλεσμα να ειδοποιηθούν οι Αστυνομικές δυνάμεις και να συλληφθεί ο 32χρονος αλλοδαπός μετά από καταδίωξη.

Από την προανάκριση εξιχνιάσθηκε επίσης μία (1) κλοπή σε διαμέρισμα που διέπραξαν την 26-09-09 στη Ν. Πέραμο Αττικής, κατά την οποία αφαίρεσαν χρήματα, τιμαλφή καθώς και το αυτοκίνητο που κατασχέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε στη συνέχεια στον ιδιοκτήτη του.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails