Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2009

Αιματηρή ληστεία σε τράπεζα , πυροβόλησαν πατέρα και την ανήλικη κόρη του

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 8, με δράστες δύο άγνωστους, οι οποίοι με την απειλή πιστολιών άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό από το υποκατάστημα της Eurobank στην οδό Αργυρουπόλεως 2.
Βγαίνοντας από την Τράπεζα, οι ληστές καταδιώχθηκαν, γι΄αυτό πυροβόλησαν αρχικά 4 φορές στον αέρα για εκφοβισμό και στη συνέχεια... προσπάθησαν, με την απειλή των όπλων, να αρπάξουν το ΙΧ αυτοκίνητο πολίτη, που μετέφερε την ανήλικη κόρη του στο Δημοτικό Σχολείο στη διασταύρωση Σαπφούς και Καλυψούς.

Ο πατέρας όμως αντέδρασε, φοβούμενος για το παιδί του, και τότε οι ληστές πυροβόλησαν εναντίον τους, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν τον άνδρα στο χέρι και το κοριτσάκι στην κοιλιακή χώρα. Και οι δύο διακομίστηκαν στο νοσοκομείο όπου παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον πατέρα, ενώ το κοριτσάκι μεταφέρθηκε τελικά στο νοσοκομείο Παίδων, όπου σύμφωνα με τους γιατρούς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οι ληστές μετά την πράξη τους ακινητοποίησαν άλλο διερχόμενο οδηγό με την απειλή των όπλων, του πήραν το αυτοκίνητο και διέφυγαν. Το δεύτερο ΙΧ βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο Νέο Κόσμο, ενώ οι δράστες έχουν εξαφανιστεί και για τον εντοπισμό τους έχει ξεκινήσει ευρεία αστυνομική επιχείρηση.

πηγη: http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=319947&cid=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails