Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Προσοχή σε απάτη με "μαϊμού" τεχνικούς της ΔΕΗ

Προσοχή πρέπει να δείχνουν οι καταναλωτές σε διάφορους που παρουσιάζονται ως τεχνικοί της ΔΕΗ και αποσπούν χρηματικά ποσά. Η επιχείρηση σε σημερινή της ανακοίνωση σημειώνει "Με αφορμή καταγγελίες για μεμονωμένα κρούσματα παραπλανηθέντων πελατών μας, οι οποίοι κατέβαλαν ποσά για δήθεν "υπηρεσίες" που προσέφεραν άγνωστοι, που παρουσιάσθηκαν ως "τεχνικοί της ΔΕΗ", από την Επιχείρηση επισημαίνονται τα ακόλουθα:
Για οποιαδήποτε υπηρεσία παρέχει η ΔΕΗ, ο καταναλωτής καταβάλλει το βεβαιωμένο από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Διανομής ή της Εμπορίας και οφειλόμενο ποσό μόνο:
· στα ταμεία της ΔΕΗ ή μέσω των λογαριασμών ρεύματος και
· στους συμβεβλημένους συνεργάτες: τράπεζες, ΕΛΤΑ, φαρμακεία κλπ.
Σε περίπτωση που.... οποιοσδήποτε εμφανισθεί ως τεχνικός ή υπάλληλος της ΔΕΗ και ζητήσει την καταβολή ποσού με οποιαδήποτε πρόφαση, ο καταναλωτής οφείλει:
· να αρνηθεί κατηγορηματικά οποιαδήποτε πληρωμή και
· να ενημερώσει άμεσα το πλησιέστερο πρακτορείο ή κατάστημα της ΔΕΗ και το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.
Επίσης:
Συνεργεία της ΔΕΗ, τα οποία τα οποία πραγματοποιούν διάφορες εργασίες (καταμετρήσεις, αποκαταστάσεις βλαβών κλπ), ουδέποτε πραγματοποιούν εισπράξεις από πελάτες για οποιοδήποτε λόγο.

Η ΔΕΗ θα εξαντλήσει όλη την αυστηρότητα του Νόμου εναντίον εκείνων που θα θελήσουν να παρανομήσουν σε βάρος πελατών της και του ονόματος και της αξιοπιστίας της Επιχείρησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails