Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Το Costa Navarino «ανοίγει» τις πύλες του το 2010....

ETOIMH να υποδεχθεί και να φιλοξενήσει τους πρώτους τουρίστες τον Μάιο του 2010, είναι η μεγαλύτερη τουριστική επένδυση που υλοποιείται αυτή τη στιγμή στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, συνολικού ύψους 550 εκατ. ευρώ.
Πρόκειται για την επένδυση Costa Navarino της εταιρίας ΤΕΜΕΣ του εφοπλιστή Βασίλη Κωνσταντακόπουλου, η οποία υλοποιείται στην ΠΟΤΑ Μεσσηνίας.
Oπως ανέφερε χθες σε ειδική εκδήλωση ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, το Navarino Dunes θα ξεκινήσει τη λειτουργία του την επόμενη τουριστική περίοδο.
Η Costa Navarino είναι ένας νέος πολυτελής προορισμός στη Μεσόγειο, σε μια έκταση 10.000 στρεμμάτων, που συνδυάζει πολλές φυσικές ομορφιές.
Το συγκρότημα Navarino Dunes αναπτύσσεται σε... μία περιοχή έκτασης 1.300 στρεμμάτων με παραθαλάσσια πρόσοψη ενός χιλιομέτρου αμμώδους παραλίας στο Ιόνιο Πέλαγος. Τα δύο resort hotels στο Navarino Dunes (Romanos Navarino Dunes Resort, The Luxury Collection και Westin Navarino Dunes Resort), που θα είναι διαμορφωμένα σε συγκροτήματα με βίλες, βρίσκονται κοντά στις πόλεις της Πύλου, Χώρας και Γαργαλιάνων, περίπου μισή ώρα από το διεθνές αεροδρόμιο της Καλαμάτας και με οδική πρόσβαση από την Αθήνα.
Σε ό,τι αφορά την προσβασιμότητα ο κ. Κωνσταντακόπουλος υπογράμμισε ότι η αεροπορική εταιρία Air Berlin θα ξεκινήσει πτήσεις για Καλαμάτα από Νυρεμβέργη.
Το Romanos Navarino Dunes Resort, The Luxury Collection θα περιλαμβάνει 321 πολυτελή δωμάτια και σουίτες με 142 ιδιωτικές πισίνες, καθώς και πολλές κοινόχρηστες πισίνες. Το Westin Navarino Dunes Resort θα διαθέτει 445 δωμάτια πολυτελείας και σουίτες με 123 ιδιωτικές πισίνες, καθώς και πολλές κοινόχρηστες πισίνες.
Στις δραστηριότητες που θα αναπτυχθούν στις εκτάσεις της Costa Navarino θα περιλαμβάνονται επίσης αυτόνομο συνεδριακό κέντρο, spa/θαλασσοθεραπεία, εσωτερικές και εξωτερικές αθλητικές εγκαταστάσεις, θαλάσσιο πάρκο, κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, κέντρο ψυχαγωγίας, κεντρική πλατεία με καταστήματα και εστιατόρια, καθώς και ένα ευρύ φάσμα αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων για όλες τις ηλικίες.
Σημειώνεται ότι στο Navarino Dunes υπολογίζεται ότι σε πρώτη φάση θα δημιουργηθούν περίπου 750 άμεσες θέσεις εργασίας, με προοπτική ο αριθμός αυτός να ανέλθει σταδιακά στις 1.200.

Πηγή: Express.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails